Μετάβαση στο περιεχόμενο

eyh

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

eyh's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Να 'σαι καλα βρε fright που μας ξεστραβωνεις...Θα τηλ. τη Δευτερα κι αν υπάρχει κάτι άξιο προώθησης σχετικά με τράπεζα και υπογραφή προσφοράς θα το αναρτήσω στο φόρουμ
  2. Ξέρω πως έκανα το πιο χαζό λάθος που γινόταν, το έκανα όμως. Εκεί που λέει συμπληρώστε Α/Α τιμολογίου κλπ, δεν έβαλα τον αριθμό του τιμολογίου αλλά τον αύξοντα ριθμό του εξοπλισμού όπως αναφέρεται στο τιμολόγιο, δηλ. υπάρχουν 7 αντικείμενα που παίρνω και έτσι τα αρίθμησα στην φόρμα. Είχα και δεύτερη προσφορά (με τρία αντικείμενα), οπότε μηδένισα και ξαναέβαλα 1,2,3 κλπ...Τον έλεγχο υποβολής από το σύστημα τον πέρασα και τα έστειλα κατ' ευθείαν, τώρα τι γίνεται? Λέτε να ακυρώνομαι...?? Επίσης, διάβασα σχεδόν όλα τα threads αλλά στο τέλος ζαλίστηκα, ποιά είναι η τελευταία ενημέρωση σχετικά με το αν πάμε τώρα στην τράπεζα και με προσφορές μέσω e-mail σε μορφή pdf (εννοείται πως φέρουν υπογραφή και σφραγίδα)??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.