Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorgoskats

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Σήμερα τελειώνω με το μίνιο. Όταν πάω στη Πάτρα θα ρωτήσω μηχανικό να έρθει να το δεί αλλά και για τις ρητίνες, γιατί ο μπετατζής που μου το είπε το ξέρει κι αυτός από μηχανικό που συνεργάζονται χρόνια. Πάντως σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  2. Χαίρετε. Κατοικώ σε χωριό και από το 1980 έχω μία οικοδομή, ισόγειο και πρώτος όροφος στα μπετά. Χρήματα δεν υπάρχουν να ολοκληρωθεί. Τα τελευταία χρόνια (περίπου 10) παρατηρώ, στις κολώνες του ισογείου κυρίως, αλλά και σε μερικά σημεία της πλάκας του ορόφου, να έχει "πεταχτεί" ελάχιστα το τσιμέντο και να φαίνεται μέρος μιας σιδερόβεργας. Τα σίδερα που "ξεγυμνώθηκαν" είναι σε μήκος 1 - 4 πόντους και αρκετά από αυτά έχουν σκουριάσει. Ένας οικοδόμος μου είπε να τα περάσω με ρητίνες και μετά να τα τσιμεντάρω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν μπορεί κάποιος ας μου προτείνει ένα οικονομικό μέσο προστασίας. Με συγχωρείτε γιατί δεν ξέρω την ακριβή ορολογία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.