Μετάβαση στο περιεχόμενο

fani 25

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Από που μπορώ να πάρω όμως τα απαραίτητα έγγραφα,όπου αναγράφεται ότι έχει μόνωση ή όχι;και ας υποθέσουμε ότι δεν έχει,το κόστος περίπου ποιό είναι για να γίνει;
  2. Μένω στον πρώτο όροφο,ακριβώς πάνω από την πιλοτή.Το χειμώνα το σπίτι μου είναι κρύο,αργεί πολύ να ζεσταθεί και δεν κρατάει καθόλου την ζέστη.Αυτό σημαίνει οτι τα ποσά που πληρώνω για πετρέλαιο είναι υπέρογκα.Έχω το πιο κρύο σπίτι σε όλη τη πολυκατοικία άλλα πληρώνω τα περισσότερα.Σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορώ να κάνω.Ευχαριστώ πολύ!!
  3. Πριν ένα χρόνο περίπου μάθαμε πως η αδελφή της μητέρας μου δήλωσε στο κτηματολόγιο μέρος του οικοπέδου που ανήκει στη μητέρα μου,για το οποίο υπάρχει διαθήκη.Οι γονείς μου μένουν στο εξωτερικό και έτσι μάθαμε από συγγενείς,ότι το έχει περιφράξει και σκοπεύει να το μαντρώσει κιόλας.Έχει δικαίωμα να το κάνει;δηλαδή ότι δηλώνει κάποιος του ανήκει;πώς μπορούμε να το αποτρέψουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, πριν από ένα χρόνο περίπου μάθαμε πως η αδερφή τις μητέρας μου δήλωσε στο κτηματολόγιο,ότι τις αναλογεί ένα μέρος του οικοπέδου που ανήκει στη μητέρα μου,για το οποιο υπάρχει diathiki.i κυρια αυτή όχι μονο το έχει περιφράξει αλλα σκοπεύει τώρα να το μαντρώσει κιόλας.έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό,εφόσον το έχει δηλώσει στο κτηματολόγιο?δηλαδή ισχύει το ότι δηλώνουμε μας ανήκει?οι γονείς μου μένουν στο εξωτερικό και then έχουν την δυνατότητα να επιβλέπουν συνεχεια το τι ginetai.ti μπορούμε να κάνουμε?φοβάμαι πως και οι δικηγόροι λαδώνονται και then θα βρούμε το δίκιο μας.ευχάριστο εκ τον προτερων Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.