Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavros_koh

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stavros_koh

  1. ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκτιση θα χρησιμοποιησω ρητινουχα υδατικη διασπορα υψηλης διεισδυτικοτητας της isomat BI-100 εαν γνωριζετε το προιον θα ηθελα τη γνωμη σας.ευχαριστω εκ των προτερων
  2. καλησπερα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας για το σοβαρο προβλημα που με απασχολει το διαμερισμα ειναι σε πολυκατοικια 12 ετων και το ιδιο προβλημα εχει παρουσιαστει σε πολλα διαμερισματα της δικης μας πολυκατοικιας. τα πλακακια ειναι κεραμικα 45x45.η κολλα παρεμεινε κολλιμενη στο πλακακι και εχει ξεκολλισει απο τη τσιμεντοκονια.εχω ακουσει πολλες γνωμες για τη λυση του προβληματος αλλα δεν ειναι δυνατον να ξιλωσω τη τσιμεντοκονια απο ολο το διαμερισμα.θα ηθελα εαν γνωριζετε μηπως υπαρχει καποιο υλικο να περασω την τσιμεντοκονια για να σταθεροποιηθει και να μην τριβετε,και μετα να βαλω τη ευκαμπτη κολλα ISOMAT AK-22. τα νεα πλακακια θα ειναι γρανιτου ευχαριστω για τον χρονο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.