Μετάβαση στο περιεχόμενο

deemoss

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

deemoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι ήθελα και το διάβασα... "δεν έχει οριστεί ο όρος της ανεργίας του μηχανικού, πληρώνουμε ΟΑΕΔ, επιδόματα δεν παίρνουμε"
  2. Το αποσαφηνίζει και η απάντηση στην πρώτη συχνή ερώτηση στην σελίδα του ΕΦΚΑ: "Με την ίδρυση του ΕΦΚΑ, από 1/1/2017, οι παλιοί ασφαλιστικοί φορείς παύουν να υφίστανται." Ref: http://www.efka.gov.gr/_faq/home.cfm Πιο σαφές δεν γίνεται. Άρα πως ισχύει το καταστατικό ενός οργανισμού (ΤΣΜΕΔΕ) το οποίο δεν υφίσταται;
  3. Όχι. Οι 26400 kWh / έτος αντιστοιχούν σε μέσο όρο 176 kWh / μέρα (θέρμανση 5 μήνες τον χρόνο). Τα 1000 λίτρα νερού στους 70 βαθμούς αποθηκεύουν 63.5 kWh. Θα χρειαστείς πολύ μεγαλύτερο δοχείο αδράνειας, πολύ καλά μονομένο.
  4. Καλησπέρα! Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πρόσφατα αναγνωρίστηκε το πτυχίο μου από τον ΔΟΑΤΑΠ. Δουλεύω ως σύμβουλος επιχειρήσεων πάνω σε τεχνικά θέματα (ελεύθερος επαγγελματίας) αλλά όχι μελέτες οπότε δεν είμαι εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ. Ο μόνος λόγος που προχώρησα στην αναγνώριση του πτυχίου μου είναι για τον σκοπό της επιδότησης. Απ'οτι καταλαβαίνω είναι κάποια ΚΑΔ που αποκλείονται από την επιδότηση π.χ. Εργολάβοι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να είμαι ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός (BΕng και MSc) με αναγνώριση πτυχίων από ΔΟΑΤΑΠ αλλά μη εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ και να πάρω την επιδότηση; Φοβάμαι ότι αν μπλέξω με την εγγραφή μου στο ΤΕΕ θα μου πάρει μήνες και θα χάσω την επιδότηση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.