Μετάβαση στο περιεχόμενο

theo29

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

theo29's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγω εκανα MsC in Electical Power στο Newcastle και εμεινα ευχαριστημενος. Υπηρχε μεγαλη εμφαση στα Drives (Vector Control) και Desing of Machines and Drives μαζι με ΣΑΕ και Ηλεκτρονικα Ισχυος. Καναμε και ενα μαθημα στην Διανομη Ενεργειας. Τωρα το Mancester ειναι πολυ καλο στο Power Distribution και το Ενδιμβουργου στo Power Generation εαν θυμαμαι καλα. Εξαρταται σε ποιον τομεα ενδιαφερεται ο καθενας.
  2. Εγω δουλευα Αγγλια σε κατασκευαστικη εταιρια υποσταθμων(Balfour Beatty). Δυστυχως εχασα την δουλεια μου οπως και πολλοι αλλοι graduates. 9 μηνες δουλευα. Δεν λεω εμαθα αρκετα πραγματα (υπολογισμος καλωδιων, συστηματα προστασιας στην πραξη οπως differential και impedance protection). Η συμβουλη μου ειναι πως ολα ειναι τοσο διαφορετικα απο οτι μας διδασκανε. Ακομα και τα λαθη στις γραμμες (Fault current) υπολογιζονται με προγραμματα που βασιζονται σε Newton Raphon kai Gaussian. Νουμερα βαζεις μονο και αυτο ηταν. Eπισης μην πιστευετε σε οσα λενε στα sites τους οι ξενες εταιριες οπως τελειο training και τετοια. Υπηρξαν περιπτωσεις που εκανα διαφορες ερωτησεις και απαντησεις δεν ειχα. Τωρα ειμαι Ελλαδα και δουλευω κανοντας διαφορες μελετες αλλα και παλι στελνω αιτησεις στο εξωτερικο. Μεχρι τωρα τιποτα. Ισως κανω να χαρτια μου για Αυστραλια. Δεν ξερω ακομα. Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για το μελλον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.