Μετάβαση στο περιεχόμενο

andrews

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλα τι είναι ο ενόργανος έλεγχος? και το κόστος της επισκευής ποιος το αναλαμβάνει? απο την εμπειρία σας πάντα.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ παιδια. Λόγω του οτι είμαι άσχετος με το αντικείμενο δεν θα ήθελα να με κοροιδεύει η πλέον αχώνευτη συνένοικος ..παγκοσμίος φαντάζομαι. Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα με βοηθήσουν στην επόμενη συνέλευση. Μπορεί να είναι αχώνευτη αλλα δεν έιναι εντελώς τρελή τελικά.
  3. Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. Δυστυχώς κατοικώ σε οικοδοομή στην οποία η συνενόηση είναι μία άγνωστη λέξη. Το διαμέρισμα μου είναι στον δεύτερο όροφο και ο τρίτος όπως και ο τέταρτος σχηματίζουν ένα σχήμα πυραμίδας εμφανίζουν μεγαλύτερα μπαλκόνια δηλαδή. Η ένοικος του τρίτου η οποία είναι η δυσκολότερη όλων έχει ακριβώς απο πάνω μου το μπαλκόνι της το οποίο σαν πλάτος πρέπει να φτάνει τα 3,5 με 4 μέτρα κάτι το οποίο σημαίνει πως μερικά δωμάτια μου έχουν αποπάνω τους ένα είδος πλάκας (ταράτσας)το μππαλκόνι της δηλαδή. Υπάρχουν εμφανή σημάδια ρωγμών αλλά και φουσκόματος στο σοβά του ταβανιού μου στην κουζίνα χωρίς όμως να έχει εμφανιστεί υγρασία. Η υγρασία έχει εμφανισθεί στης διπλανής μου ενοίκου τους τοίχους και την περιμένω και εγώ. Η ιδιοκτήτρια του 3ου ισχυρίζεται πως το μπαλκόνι της αποτελεί μέτωπο της οικοδομής και ζητάει απο όλους τους ένοικους να πληρώσουν ωστε να γίνει μόνωση του μπαλκονίου της. 1) αυτό είναι σωστό? Είναι δυνατόν να ισχύει κατι τέτοιο? 2) τι μπορώ να κάνω νομικά πλέον απο τη στιγμή που θα δώ υγρασία να εμφανίζεται στο ταβάνι μου η στους τοίχους μου? Να σημειωθεί πως με προειδοποίησε πως θα δω φέτος υγρασία στους τοίχους μου στην τελειταία συνέλευση της οικοδομής. Αυτό δεν αποτελεί εν γνώση της φθορά ξένης περιουσίας? Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μη σας κούρασα. Υ.Γ. επιμένει να πληρωθούν οι επισκευές απο όλη την οικοδομή, όπως και το συνεργείο που θα κάνει την επισκευή να είναι δικό της και δεν αφήνει κανένα άλλο να μπεί στο σπίτι της να κάνει έλεγχο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.