Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrmech

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. 25x30 είναι και τα δοκάρια. [Ο δαίμων του τυπογραφείου παρών]!
  2. Καταρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σας, αλλά και τις συμβουλές σας - καθεμιά ξεχωριστά. Θεμέλια υπάρχουν. Οι 6 κολόνες πάνω σ' αυτά είναι 50cmx30cm με σίδερα 20άρια. Σαν συνέχεια αυτών (πάνω στο μπαλκόνι) υπάρχουν τα 5 κολονάκια 30cmx25cm με σίδερα μικρότερης διατομής, που στηρίζουν την καραμοσκεπή (αποστάσεις κολονών διαδοχικά: 2.5m, 3m, 5m, 2.5m). Δοκάρια τους: 25cmx25cm. Ίσως δεν έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά. Για τον μπετατζή μιλούσα. Ακολούθησε τα σχέδια του μηχανικού όσον αφορά τη βεράντα/ημιυπαίθριο και την ... πείρα του για τα κολονάκια του στέγαστρου (αυτό όντως δεν έχει άδεια, αλλά χορηγείται τέτοια?).
  3. Καλημέρα. Υπάρχει μια κεραμοσκεπή 2.5mx8m. Από τότε που ανέβηκα πάνω της εντυπωσιάστηκα από τη θέα και σκέφθηκα να την αντικαταστήσω με πλάκα (ταράτσα). Δυστυχώς ο "μάστορας" λέει ότι δεν πληρούνται οι προδιαγραφές για τέτοιο βάρος. Υπάρχει άραγε καμμιά λύση ή ιδέα; Κάτι ξύλινο ίσως; Μερικές από τις λεπτομέρειες: Η κεραμοσκεπή σκεπάζει μπαλκόνι, στηρίζεται σε 5 κολόνες (τσιμέντου, περσινή κατασκευή) που ενωμένες μεταξύ τους με δοκάρια σχηματίζουν ένα Π. Οι δύο από αυτές εφάπτονται στον τοίχο του σπιτιού (παλιού, του 50, πέτρινου). Το μπαλκόνι με τη σειρά του έχει βάσεις (6 μεγάλες κολόνες). Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.