Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΡΜΙΟΝΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΗ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σας ευχαριστω ολους σας παρα πολυ..νομιζω πως βγαλαμε ακρη
  2. Το προβλημα μας ειναι οτι το sap μας βγαζει κενο το διαγραμμα για να βρουμε τον συντελεστη q και δεν ξερουμε που ειναι το λαθος μας και ο καθηγητης μας μας αγνοει λιγο.....ευχαριστω παντως!!
  3. Καλησπερα συναδελφοι μηπως καποιος γνωριζει τον τυπο με τον οποιο υπολογιζεται ο συντελεστης q γιατι θελω να το ελεγξω και δε μπορω. επισης μηπως υπαρχει καποιος που γνωριζει το sap2000??? χρειαζομαστε επιγοντως βοηθεια με τη πτυχιακη μας. σας ευχαριστουμε εκ των προτερων.
  4. Σήμερα πήρα και εγώ τηλ αλλά δεν έβγαλα γραμμή,ίσως να μην ισχύουν τα τηλ. που έχω πλέον ή δεν το σήκωναν. Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία.
  5. Καλησπέρα,συνάδελφοι. Θέλω να παω την εβδομάδα που μας έρχεται στη Πολεοδομία Περισσού.Είχα παει ξάνα πριν τις γιορτές.Μου είπε ένας συνάδελφος ότι δε δέχονται ή εαν δεχτούν κάνουν μόνο πρωτοκόλληση και δεν βγαίνει απ'ευθείας το πρόστιμο.Ξέρει μήπως κάποιος τελικά τι ακριβώς γίνεται??? Επίσης θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται με τη Πολεοδομία στη Συγγρού στη οποία κατέθεσα στις 27/12/2010 και είχα πάρει τηλ μετα απο 6-7 μέρες μου είπανε πως δεν ήταν έτοιμα και δε ξέρουν πότε γιατί υπάρχει αυτή η αναστάτωση με τον Καλλικράτη,πέρνω συνέχεια τηλ αλλα δε βγάζω γραμμή, μήπως γνωρίζετε κατι???
  6. Πολύ χρήσιμο αυτό της Σιδενόρ.Σε ευχαριστώ παρα πολύ.
  7. Σας ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες.Θα με βοηθήσουν πολύ.
  8. Καλησπέρα σε όλου. Είμαι νέο μέλος και νέα στο επάγγελμα. Θέλω να κάνω επιμετρήσεις σε υποστυλώματα αλλά δε γνωρίζω πως γίνεται. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για να ξεκινήσω. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.