Μετάβαση στο περιεχόμενο

N-Rodo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ωραία. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για τις απαντήσεις σας.
  2. Μάλιστα. Οπότε υπάρχει λύση. Γιατί νόμιζα ότι δεν μπορείς να ασφαλίσεις τις αυτόματες πόρτες. Λογικά ο ασανσερτζης μας θα πρέπει να μας καθοδηγήσει έτσι?
  3. το ασανσέρ θα εξυπηρετεί 4 ορόφους , και εγώ θα μείνω στον 4 και 5. Σε όλα τα διαμερίσματα βγαίνει απευθείας στο σπίτι. Για να σας δώσω να καταλάβετε, το βράδυ ας πούμε που θα πάω για ύπνο, θα ήθελα να κλειδώνει το ασανσερ και να μην ανοίγουν οι πόρτες και ας πατήσουν το μπουτόν, αυτό που πατάμε για να καλέσουμε στον όροφό μας το ασανσερ.
  4. Εννοείται στα μπουτον έξω γίνεται να βάλω κλειδαριά με κωδικό για να μπορώ να απενεργοποιώ εγώ την εντολή να ανοίξουν οι πόρτες?
  5. Καλησπέρα. Κατασκευάζουμε το σπίτι μας και το ασανσέρ βγαίνει απευθείας στο σαλόνι μας. Οι πόρτες θα ειναι αυτόματες (μάλλον). Πως θα μπορούσα να εξασφαλίσω την δυνατότητα να μην μπορούν τα παιδια να καλέσουν το ασανσέρ και να ανοίξουν αυτόματα οι πόρτες ? ( για να μην μπουν μέσα και φύγουν). Συγνώμη αν διατύπωσα λάθος το ερώτημα μου. Αν κάποιος κατάλαβε τι εννοώ παρακαλώ ας απαντήσει.... Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.