Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos z

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

nikos z's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η δηλωση εχει γινει για διφορετικη διαμερισματωση και εκτεταμενες αναδιαρρυθμισεις (2 παραβασεις) και τακτοποιηση (οχι προς εκδοση Ο.Α.) σημερα πρωι πηγα υπουργειο και μου ειπανε οτι κακως δεν μου δινουνε τη Β.Κ.Χ.. Τι γινεται ομως οταν ειμαστε ..στο ελεος του οποιου υπαλληλου της Πολεοδ. ???
  2. ευχαριστω συναδελφοι αλλα ειμαι - ακομη- πεπεισμενος οτι μπορω να παρω τη βεβαιωση με τον 4014 και χωρις αδεια. Πρεπει να το ψαξω.
  3. ..ρωταω γιατι στις οδηγιες της κ. Μπουτου Λεμπεση αναφερεται οτι μπορουμε να παρουμε βεβαιωση κυριας χρησης (απο Πολεοδομια) αρκει να εχουμε πληρωσει το προστιμο υπαγωγης.. Αδεια νομιμοποιησης (εφ' οσον ειναι επιτρεπτο) βγαζουμε εντος 3 ετων δεν ειναι??? Αν διαφωνουμε με Πολεοδομια σε ποιον απευθυνομαστε σημερα ?
  4. ρωταω γιατι στις οδηγιες της κ. Μπουτου Λεμπεση αναφερεται οτι μπορουμε να παρουμε βεβαιωση κυριας χρησης (απο Πολεοδομια) αρκει να εχουμε πληρωσει το προστιμο υπαγωγης.. Αδεια νομιμοποιησης (εφ' οσον ειναι επιτρεπτο) βγαζουμε εντος 3 ετων δεν ειναι??? Αν διαφωνουμε με Πολεοδομια σε ποιον απευθυνομαστε σημερα ?
  5. Καλημερα, θα ηθελα τη γνωμη σας σε μια διαφωνια που εχω με την Πολεοδομια Αθηνας Έχω αναδιαρρυθμίσεις στο ισόγειο σε γωνιακό 4οροφο. Αντί να γίνει είσοδος από τον ένα δρόμο έγινε από τον άλλο και αναδιαταχτήκανε οι κοινόχρηστοι με το κατάστημα. Όλα στο νόμιμο περίγραμμα χωρίς υπέρβαση δόμησης. Ερώτηση: Έχω κάνει δήλωση Ν. 4014 και ζητώ βεβαίωση κυρίας χρήσης από την Πολεοδομία αλλά μου ζητάει να βγάλω άδεια για να τη δώσει. Είναι σωστό?
  6. Καλημερα, θα ηθελα τη γνωμη σας σε μια διαφωνια που εχω με την Πολεοδομια Αθηνας Έχω αναδιαρρυθμίσεις στο ισόγειο σε γωνιακό 4οροφο. Αντί να γίνει είσοδος από τον ένα δρόμο έγινε από τον άλλο και αναδιαταχτήκανε οι κοινόχρηστοι με το κατάστημα. Όλα στο νόμιμο περίγραμμα χωρίς υπέρβαση δόμησης. Ερώτηση: Έχω κάνει δήλωση Ν. 4014 και ζητώ βεβαίωση κυρίας χρήσης από την Πολεοδομία αλλά μου ζητάει να βγάλω άδεια για να τη δώσει. Είναι σωστό?
  7. Σε 3 στρεματα στη Μηλο εκτος σχεδιου με ισχυουσα αδεια για κατοικια. Μπορω να αναθεωρησω την αδεια για αλλαγη σε καταστημα - αποθηκη και τι επι πλεον συντελεστη & καλυψη εχω? Εκει μπορω να κανω μεταλλικη κατασκευη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.