Μετάβαση στο περιεχόμενο

GIALLE

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GIALLE

  1. Ευχαριστω για την βοήθεια gk..... Τα ξαναλέμε....
  2. Ευχαριστώ gk.... Εκτός κατοικίας ισχύει το από 2-3-81 Π.Δ....?(μη οριοθετημένος οικισμός) Εγώ στο τοπογραφικό ποιους όρους δόμησης να βάλω...?
  3. Καλησπέρα παιδιά..... Ερώτηση: Σε ένα στάσιμο οικισμό όσον αφορά τους όρους δόμησης ισχύει το Π.Δ. 6-12-82 (ΦΕΚ 588/δ/23-12-82)? Ευχαριστώ.... Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση. Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία στους τίτλους των θεμάτων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, DOOM.
  4. Ρε παιδιά έχω χάσει την μπάλα μ' αυτά τα κληροτεμάχια...... Μπορούν οι ιδιοκτήτες του κληροτεμαχίου να χωρίσουν τις πάρτες που έχουν εξ αδιεραίτου και να γίνουν 2 αυτόνομα αγροτεμάχια.....? Εάν ναι πως θα το κάνουν.......? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει τον νέοπα.......Ευχαριστώ....
  5. 1)Την απόφαση του ειρηνοδικείου δεν την έχω στα χέρια μου, η γονική παροχη την αναφέρει. 2)Δεν έχει ενταχθεί στο σχ. πόλεως με ΦΕΚ απλά η περιοχή είναι ύπο ένταξη. 3)Η οδός διαπλατύνθηκε από το Δήμο χωρίς να υπάρχει απαλλοτρίωση. 4)Δεν χρειάζεται να κάνει κάποιο "δηλωτικό παραχώρησης" για να έχει ένα χαρτι στα χέρια του που θα φαίνονται τα μ2 που παραχωρεί στο δρόμο για να το λάβουν υπ' όψιν τους οι μελετητές στο σχ. πόλεως και να πάρουν μ2 αν χρειαστεί στο μέλλον από τον απέναντι.
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι!!! Είναι η πρώτη φορά που έχω να συντάξω τοπογραφικό για ένα κληροτεμάχιο κ εχώ αρκετές απορίες....... Τα 500/750μ2 του κληροτεμαχίου περιήλθαν στην κατοχή του πατέρα με απόφαση του Ειρηνοδικείου και μεταβιβάστηκαν το 1992 στον πελάτη μου (γιος του) με Γονική Παροχή. Βρίσκεται εκτος σχ. πόλεως, εκτός οικισμού, σε περιοχή που εκπονείτε μελέτη για την επέκταση του σχ. πόλεως. Πρόσθατα διαπλατύνθηκε οδός και πήρε κάποια μέτρα από το κληροτεμάχιο. Το κληροτεμάχιο χάνει την ιδιότητα του και γίνεται αγροτεμάχιο? Ο ιδιοκτήτης πρέπει να κάνει κάποιο δηλωτικό παραχώρησης ή απλά με μια βεβαίωση από την πολεοδομία είναι καλυμμένος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.