Μετάβαση στο περιεχόμενο

danai3

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

danai3's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. η λίστα αυτή είναι σωστή. Με την προϋπόθεση ότι έχεις πάρει πτυχίο από αυτές τις σχολές μέσα στους προηγούμενους 24 μήνες απ'την μέρα που κάνεις την αίτηση και έτσι παίρνεις skilled graduate visa. Δυστυχώς εγώ έχω πάρει τέτοιο πτυχίο πριν 2μισι χρόνια και έτσι το χάνω αυτό για λίγο. Επίσης δεν συμπεριλαμβάνει ελληνικά πανεπιστήμια οπότε όσοι έχετε σπουδάσει Ελλάδα, δυστυχώς επίσης δεν μπορείτε να την πάρετε. Απο κει και πέρα όπως είπα και νωρίτερα, υπάρχουν και άλλα είδη βίζας που στηρίζονται πάνω στο ότι οι μηχανικοί είναι στη λίστα με τα επαγγέλματα υπό ζήτηση αλλά ζητάνε να'χεις 12 μήνες προϋπηρεσία στα τελευταία 2 χρόνια. Αυτά μπορώ να σας πω μέχρυ στιγμής. Ακόμα το ψάχνω μήπως γίνεται κάπως να πάρω την προηγουμένη βίζα και ας έχουν περάσει 2 χρόνια, αν και δεν το βλέπω.
  2. ευχαριστώ πολύ! απλώς ειδικά το 2ο site μου μυρίζει λίγο 'ύπουλο' με την έννοια ότι από τη στιγμή που δεν συνεργάζονται με την κυβέρνηση (όπως λέει στα ψιλά γράμματα), πώς μπορούν αυτοί να σου βγάλουν την βίζα? Ρωτάω επειδή το'χω ψάξει πολύ με τις βίζες για εκεί και σε παίρνουν στο επάγγελμα μας μόνο αν έχεις και εμπειρία επαγγελματική. Ξέρει κανείς τιποτα παραπάνω?
  3. Γεια σας παιδιά, Αναρρωτιέμαι αν κάποιος ξέρει τίποτα για δουλειές στην Αυστραλία για νέους μηχανικούς. Δηλαδή αν υπάρχει κάποιο site ή κάποια υπηρεσία ειδικά για Έλληνες να πάνε εκεί μιας και είναι δύσκολο να βγάλεις βίζα εαν δεν έχεις ήδη προσφορά για δουλειά. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.