Μετάβαση στο περιεχόμενο

geros81

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

geros81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινετε ενα μηχανολογικο προγραμμα για μελετες κυριως για Α/Θ και κλιματισμο ευχαριστω πολυ (οχι και πολυ ακριβο)!!!!!!!
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω τον τύπο ή τον τρόπο για το εξήσ πρόβλημα: " Πόση ποσότητα νερού 80 βαθμών κελσίου θα προσθέσω σε παγο που έχει θερμοκρασία -3 βαθμούς για να γίνει +18 βαθμούς κελσίου; "
  3. Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την θέρμανση σε ένα σπίτι τι είναι ποιο καλύτερο για μια μονοκατοικία 125 τμ ενδοδαπεδια η φαν κοιλ?? Ποιες εταιρίες έχουν φαν κοιλ ινβερτερ? Το σύστημα θα λειτούργει με Α/Θ ευχαριστώ
  4. Α/Θ θέλουν πολύ προσοχή στη διαστασιολόγηση Τι εννοείς ?Για ενδοδαπεδια δεν είναι καλύτερη από τα φαν κοιλ η Α/Θ που σκέπτομαι να βάλω είναι το YUTAKI –S σε συνδυασμό με ηλιακά .
  5. ναι και εχω επιλέξει μπόιλερ με μεγάλη επιφάνια εναλάκτη
  6. Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας φτιάχνω ένα σπίτι και βρίσκομαι στην φάση πριν πλακοστρώσω θέλω να βάλω α/θ με σώματα φαν κοιλ μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλά τα ολύμπια σπλεντιτ ή να βαλω ενδοδαπέδια και 2 φαν κοιλ να ενυσχίσω τον δροσισμό. Σκέπτομαι να βάλω ένα μπόιλερ τριπλής ενέργειας σε συνδυασμό με ηλιακά το σπίτι είναι 125 τετραγωνικά το όποιο τα 75 είναι κεραμοσκεπή με εμφανή δοκάρια έχω υπολογίσει 65 χιλιάδες β.τ.υ και μου έχουν πει ότι το μπόιλερ πρέπει να είναι ενισχυμένο τι εννοούν? Θα με καλύπτει μια αντλία 18 κιλοβάτ ?θα είμαι καλυμμένος με αυτά? η α/θ θα ειναι επαρκης για ΖΝΧ? ευχαριστώ ;)
  7. kalispera pou mporw na vrw meletes gia geothermia kai texnikes simvoules ?exo ena oikima 150t2 upogio kai 120 o kathe opofos kai elega gia geothermia ti mporo na kanw me auto ti solina prepei na perasw sto edafos ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.