Μετάβαση στο περιεχόμενο

gvam44

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gvam44

  1. Το ταμείο έχει μία συνεχή ροή εσόδων παράλληλα δε μία ροή εξόδων. Όντας πλεονασματικό, τα έσοδα είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα. Το ερώτημα είναι από ποια στιγμή και με ποια περιοδικότητα η πλεονασματική διαφορά καταλήγει στο αποθεματικό που αναγκαστικά τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ Κος Γαβρήλης υποστηρίζει ότι δεν του επιτρέπει το Υπουργείο να ξοδέψει ώστε να λύσει λειτουργικά προβλήματα σχετικά με την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του, όπως να προσλάβει επί πλέον προσωπικό, να οργανώσει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, πραγματικά συμβεβλημμένους γιατρούς και άλλα. Ερωτώ: Πως αυτό έχει επιτραπεί σε πιο “φτωχά” ταμεία, όπως το ΤΕΒΕ, όπου έχουν βρει χρήματα και έχουν οργανώσει την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων τους με τις σωστές παραπάνω υπηρεσίες ? Επί πλέον ο Κος Γαβρήλης, Πρόεδρος και της ΑΤΤΙΚΑ ΜΠΑΝΚ, δεν θα μπορούσε εν ανάγκη να κανονίσει δάνειο για το ΤΣΜΕΔΕ ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις παραπάνω δαπάνες ? Περιμένω μια απάντηση, αλλοιώς θα συμπεράνω ότι οι ασφαλισμένοι και μέτοχοι του ΤΣΜΕΔΕ είναι θύματα κοροιδίας. Έχομε γκρουπ (ακομμάτιστο) στο Facebook τα μέλη ΤΣΜΕΔΕ. Ελάτε μαζί μας. Το λινκ είναι: http://www.facebook.com/vamvakousis#!/home.php?sk=group_177425375629840&ap=1 και το ημέιλ: [email protected]
  2. Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους για τις απαντήσεις τους. Τις επεξεργάζομαι και πιθανόν θα επανέλθω. Πάντως την αίτηση θεραπείας την έκανα σωστά στην κτηματική εταιρεία στην Λαμία.
  3. Στην θέση «ΛΙΘΙΡΙ» Αρκίτσας Αγίου Κωσταντίνου, Ν. Φθιώτιδας αγόρασα το 1984 αγροτεμάχιο παραλιακό εκτάσεως 4000,5 τμ με πρόσοψη προς παραλία 47 μ και σε απόσταση 40 περ. μέτρων από το κύμα ίδια και μεγαλύτερη από το παρακείμενο κάμπιν Αγίου Νικήτα για την αδειοδότηση του οποίου είχε καθορισθεί η γραμμή του χειμέριου κύματος. Σε συνημμένο Απόσπασμα προσωρινού κτηματολογικού διαγράμματος της Β' ανάρτησης όπου φαίνεται ολόκληρο το ακίνητο να χαρακτηρίζεται μάλιστα ως δασικό. Σημειώνουμε ότι αποχαρακτηρίστηκε ως τέτοιο μετά από την προσκόμιση στην Υπηρεσία του Κτηματολογίου των απαραίτητων δικαιολογητικών (μεταξύ των οποίων το υπ' αριθμό πρωτ. 2672/9.08.1949 έγγραφο του δασαρχείου Λαμίας προς το Υπουργείο Γεωργίας). Το 2007 έρχεται το κτηματολόγιο με το Απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος 26-7-2007 όπου το ακίνητο φαίνεται ελαττωμένο κατά τα 2/3 της επιφανείας του λόγω επαναχάραξης του αιγιαλού και της παραλίας !! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Είναι τουλάχιστον παράδοξο αν όχι ακατανόητο, το Ελληνικό Δημόσιο από τη μία πλευρά (Δασαρχείο - Υπ. Γεωργίας) να χαρακτηρίζει ολόκληρο το ακίνητό μας (4000,50 τ.μ) ως δασικό ενώ από την άλλη πλευρά (Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου - Υπ. Οικονομικών) να χαρακτηρίζει τα 2/3 σχεδόν του ίδιου ακινήτου ως παραλία! Όντας Μηχανολόγος Μηχανικός και μη ειδικός επί του θέματος, υποβάλλω Ερώτηση προς συναδέλφους Πολιτικούς Μηχανικούς ή Τοπογράφους: Πως είναι δυνατόν να χαράζουν αιγιαλό με τέτοιο εξωπραγματικό τρόπο την στιγμή που η πρόσοψη του αγροτεμάχιου απέχει ήδη πάνω από 40 μέτρα από την γραμμή που η θάλασσα γλύφει την ξηρά χειμώνα-καλοκαίρι ? Μάλιστα μεσολαβει και δρόμος πλάτους 8 περ. μέτρων, αγροτικός ή δημοτικός δεν ξέρω, πάντως εξυπηρετεί την επικοινωνία με την εθνική οδό, τον παρακείμενο οικισμό του Λογγού και τον Δήμο Αγίου Κωνσταντίνου. Έχω υποβάλλει αίτηση θεραπείας, αλλά απάντηση μετά διετίαν δεν πήρα ακόμη !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.