Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρης Ζάχος

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Άρης Ζάχος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ και τους 2. Κατά περίεργο τρόπο υπήρχε σύστημα ύδρευσης αλλά και αποχέτευση την οποία όμως πέρασαν αυθέρετα οι ιδιοκτήτες των διαμμερισμάτων από επάνω με την συγκατάθεση του ενοικιαστή του μαγαζιού και όχι του ιδιοκτήτη... Αν είναι δυνατόν!!! Τελικά δεν αποφεύγω τα προβλήματα με τους από επάνω αλλά η πολεοδομία μου ζήτησε να ενημερώσω τα σχέδια των καταστημάτων και ελπίζω να τελειώσω εκεί!!! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!
  2. Καλησπέρα Είμαι νέος μηχανικός και ανέλαβα την ανακαίνιση δύο ιδιόκτητων καταστημάτων 20τμ περίπου. Τα καταστήματα κτίστηκαν το 70 και δεν διέθεταν μπάνια. Αποφάσισα να τοποθετήσω 2 μπάνια (χωρίς άδεια - με ξύλινο σκελετό και γυψοσανίδα - δεν χρειάζεται άδεια για διαμόρφωση εσωτερικών χώρων απ' όσο γνωρίζω) και ο μόνος τρόπος αερισμού τους ήταν με σύστημα εξαερισμού το οποίο έχει έξοδο στον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Λόγω "φιλικών" σχέσεων με τους άλλους ενοίκους απειλούμαι με καταγγελία διότι στους επάνω ορόφους υπάρχουν παράθυρα κουζίνας, μπάνιου κτλ και ο εξαερισμός είναι παράνομος!!!! Χρειαζόμουν άδεια για να ανοίξω 2 τρύπες για σωλήνες φ100 ώστε να έχει έξοδο ο εξαερισμός του μπάνιου???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.