Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΡΙΑΚΙ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΡΙΑΚΙ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν ένας περιβαλλοντολόγος, ανοίξει δικό του γραφείο (καθαρός περιβαλλοντολόγος) πιστεύεται θα πιάσει; έχει διακαιωματα που θα του επιτρέψουν να αναπτυχθεί ή θα κυνηγάει αρχιτέκτονες και μηχανικούς να του δώσουν καμιά μελέτη έγκρισης περιβαλλοντικών όρων; θέλω να πω, μπορεί ο πελάτης ( που σπάνια να γνωρίζουν την ιδιότητα του περιβαλλοντολόγου) να απευθυνθεί σε εκείνον ή θα απευθυνθεί στον μηχανικό και ο μηχανικός στον περιβαλλοντολόγο και πάλι υπον όρους αφού και ο μηχανικός έχει διακαίωμα ΠΕ27; τι λέτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες με την εμπειρία σας; ευχαριστώ!!
  2. να'στε καλά βρε παιδιά!!! μου ανεβάσατε το ηθικό... εγώ ετοιμάζομαι να ανοίξω γραφείο με ένα πρόγραμμα του οαεδ, αφου το να δουλέψω σαν υπάλληλος είναι βέβαιο πως αποτελεί όνειρο απατηλό...αλλά με αυτά που βλέπω να γράφεται λέω να το καθυστερήσω... πλήρης απογοήτευση!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.