Μετάβαση στο περιεχόμενο

el1403

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by el1403

  1. Ευχαριστω για την απαντηση, η αναθεωρηση εγινε το 2012.Ο μηχανικος εχει πληρωθει αλλα δεν κατεθεσε την αναλογη αποδειξη και εκει εχουμε κολλησει.Μιλαμε για την πολεοδομια αμφισας και εκει μου ειπαν οτι απαιτειται αναθεωρηση..δεν εχω προβλημα να καταθεσω στο μηχανικο το ποσο που χρειαζεται ,σιγουρα θα εχει λιγοτερο κοστος απο την αναθεωρηση.Ο νομος ομως τι λεει;
  2. Καλησπερα σας, θα ηθελα να θεσω το εξης ερωτημα. Πως μπορει να πληρωθει η αμοιβη επιβλεψης εφοσον ο μηχανικος εχει συνταξιοδοτηθει; Εχουμε μια οικοδομη η οποια ολοκληρωθηκε. Αρχικα η αδεια ηταν για 70 τμ κατοπιν αναθεωρηθηκε Για επιπλεον 15. Σε εκεινο το σημειο ο μηχανικος έκοψε το ανάλογο παραστατικο και ολα ενταξει.Για τα επομενα 15 τμ οχι με αποτελεσμα τωρα να μην εχουμε το παραστατικο αμοιβης της επιβλεψης και κολλαμε στην ποολεοδομια. Ο μηχανικος πληρωθηκε ομως στο μεταξυ συνταξιοδοτηθηκε.Πρεπει να κανουμε αναθεωρηση αδειας για αλλαγη μηχανικου;;ποσο περιπου κοστιζει;Μπορει τωρα ο μηχανικος να κανει κατι;;;(οι σχεσεις μας ειναι καλες)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.