Μετάβαση στο περιεχόμενο

mastoras1992

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mastoras1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και ειναι προσβασιμοι απο ολους; Υπαρχει καποιο κοστος; Χρειαζεται καποια αιτιολογια; Πρεπει να προσκομίσω καποια εγγραφα ή αποδεικτικα; Ο λογος που δεν εχω βαλει ειδικοτητα ειναι οτι ειμαι φοιτητης.
  2. Γεια σας, εχω μια απορια σχετικα με τους γειτονικους τιτλους ιδιοκτησιας, long story short... Εχω ενα αγροτεμαχιο σε μια αλφα περιοχη εκτος σχεδιου και προσφατα εγινε μια μαζικη αγορα των γείτονων αγροτεμαχιων απο το ιδιο ατομο (το πως ξερω οτι εγινε απο το ιδιο ατομο ειναι αλλο θεμα...) το θεμα ειναι οτι επιαστατη το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο ατομο επικοινωνει μονο μεσω του διαμεσολαβητη του και παραμενει ανωνυμο, λογω του οτι εχω δεχθει προταση να πουλησω το δικο μου, (η προταση εγινε μεσω του διαμεσολαβητη του φυσικα) υπαρχει καποιος τροπος μεσω της πολεοδομιας ή καποιου αλλου οργανισμου να δω τους τιτλους ιδιοκτησιας των γειτονων αγροτεμαχιων;
  3. Γεια σας δεν ημουν σιγουρος για το αν το συγγεκριμενο ποστ επρεπε να μπει στα τοπογραφικα ή στα περιβαλλοντικα οποτε το εβαλα εδω. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος server του ΙΓΜΕ στον οποιο μπορω να συνδεθω για να κατεβασω δεδομενα σε shapefile. Ειχα βρει αυτο http://portal.igme.gr/pls/portal/docs/PAGE/IGME_PORTAL/IGME_HOME_PAGE_EXT/GS_SOIL/SEMINARSGR/05_CH.KOLOVOS_NAGREF_GS_SOIL.PDF και αυτο http://gssoil-portal.eu/ingrid-portal/ αλλα οι πληροφοριες ειναι συγκεκριμενες και χαοτικες μηπως ξερει κανεις τιποτα και κανα url για να το συνδεσω στο gis.
  4. Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται υπαρχει καποιο script ή καποιος αλλος τροπος να διασυνδεσω site που εχει google maps και να το χρησιμοποιησω ως layer στο arcmaps.Εγω εχω βρει αυτο το script http://arcscripts.esri.com/details.asp?dbid=14747 αλλα εχει προβλημα , αν καποιος το εχει λυσει ή εχει καποια παλαιοτερη που να λειτουργει αν γινεται να μου το στειλει.
  5. Γεια σας , θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω πουθενά σε περιβάλλον arcgis (dots) τη θέση των διοδίων στον οδικό χάρτη . Επίσης αν δεν υπάρχει κάποιο υπόβαθρο έτοιμο που μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις αυτών δηλαδή αν υπάρχει κάποια βάση δεδομένων που να λέει πχ ότι έχει διόδια στο 33χλμ Αθηνών Θεσσαλονίκης (ενδιαφέρομαι τόσο για τους εθνικούς δρόμους όσο και για τους ιδρωτικούς πχ αττική οδός). Τέλος αν υπάρχει το οδικό δίκτυο ήδη ψηφιοποιημένο από κάποιο δημόσιο οργανισμό ή τουλάχιστον από κάποιο έγκυρο οργανισμό (έχω ήδη ένα υπόβαθρο αλλά δεν θα ήταν άσχημο να επιβεβαιώσω αν το δικό μου είναι ακριβές) Ευχαριστω πολυ.
  6. Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φορτωσω απο τον server ή το ιδιο το προγραμμα ενος απλου gps (π.χ. ενος garmin ή mls destinator) τους χαρτες στο arcgis και να τους επεξεργαστω , να τα ξαναπερασω σε μορφη αναγνωρισιμη απο το gps και να εχω τη real time υποστηριξη του gps αλλα με τους δικους μου "πειραγμενους" χαρτες
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.