Μετάβαση στο περιεχόμενο

NARGYROP

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by NARGYROP

  1. Καλησπέρα, Στα πλαίσια σύνταξης προϋπολογισμού για έργο οδοποιίας και σύμφωνα με την Εγκύκλιο 11 (19-6-2017) για τη "Δημοσίευση Κανονισμού Περιγραφικών Τιμολογίων Εργασιών για δημόσιες συμβάσεις έργων" θα πρέπει να προσθέσω το "κόστος υποδοχής σε αποδεκτούς χώρους των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ)". Αντιλαμβάνομαι ότι το κόστος αυτό θα πρέπει να μπει ως απολογιστικό το ερώτημα μου είναι πως θα καθορίσω αυτό το κόστος? Κάθε ΣΣΕΔ ανα περιοχή δίνει διαφορετικές εισφορές? Υποχρεούμαι να καθορίσω τις συγκεκριμένες ποσότητες αποβλήτων αναλυτικά ανά είδος αποβλήτων ή βάζω ένα ενδεικτικό συνολικό κόστος? (Παρακαλώ εάν υπάρχει ένα υπόδεισγμα από αντίστοιχη μελέτη) Ευχαριστώ.
  2. Μετά από απίστευτη ταλαιπωρία στο ΤΣΜΕΔΕ από την προϊσταμένη στο πρωτόκολλο και πάλι πίσω. Τελικά βρήκα την απόφαση στο διαδίκτυο στην παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item...id... όπου υπάρχει αναλυτικά το πλαφόν για κάθε επέμβαση. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να ζητάμε εκ των προτέρων κοστολόγιο για τα υλικά του χειρουργείου για να αποφύγουμε τις εκπλήξεις εκ των υστέρων.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Την απάντηση αυτή μου την έδωσε η προισταμένη όταν ζήτησα εξηγήσεις, την οποία φυσικά είναι αδύνατο να βρώ στο τηλ όπως και κανέναν άλλο υπάλληλο του ταμείου. Μόνο στο παράρτημα του Περιστερίου μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τη συγκεκριμένη απόφαση. Και φυσικά στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν πουθενά οι αποφάσεις αυτές. Μάλλον θα πρέπει να χάσω άλλη μια μέρα στο ΤΣΜΕΔΕ μήπως και βγάλω άκρη. Ευχαριστώ και πάλι!
  4. Καλησπέρα σας, Είμαι νέο μέλος και σχετικά πρόσφατα ασφαλισμένη στο ΤΣΜΕΔΕ (7 χρόνια). Πρώτη φορά που χρειστηκα το ταμείο ήταν τον Ιούλιο που χειρουργήθηκα για αφαίρεση χολής. Πρίν διαλέξω νοσοκομείο τηλ στο ΤΣΜΕΔΕ όπου με βεβαιωναν ότι ανεξάρτητα απο το νοσοκομείο που θα επιλέξω τα έξοδα των υλικών του χειρουργείου (λαπαροσκόπησης) καλύπτονται πλήρως απο το ταμείο μας (2,500 ευρώ περίπου). ταν όμως πήγα να εισπράξω τα χρήματα (μετα απο απίστευτη τα λαιπωρία 4φορές χρειάστηκε να πάω γιατι μου ζητούσαν επιπλέων χαρτια κάθε φορα. Μου είπαν οτι σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ τον 05-10 το πλαφόν για όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις είναι 770 ευρώ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που μπορώ να βρώ αυτήν την απόφαση? και αν μπορώ να διεκδικήσω τα υπόλοιπα χρήματα με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.