Μετάβαση στο περιεχόμενο

mights

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mights's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. ο 618ΑΚ δεν ισχύει ποια με απόφαση άριου πάγου όπου αναφέρει ότι ισχύει το μισθωτήριο στην εφορία και απέναντι στον νέο κτήτορα ο μισθωτής είναι καλυμμένος βάση μισθωτηρίου...
  2. @dimitris GM Με άπλα λογία δεν χρειάζεται μεταγραφή του μισθωτήριο στο υποθηκοφυλάκειο για να καλύψεις την μίσθωση? Να βοηθηθούν και τυχόν ενδιαφερόμενοι..
  3. Ευχαριστώ πολύ! Καλήμερα, Έπειτα από την σχετική αναζήτηση λόγω του μπερδέματος που επικρατεί και για αυτό έκανα την ερώτηση στο forum ανακάλυψα: Το άρθρο 1208 του Α.Κ (όπου είναι από τον 02/1946) δεν ισχύει σήμερα(μεταγραφή σε υποθηκοφυλάκειο) έπειτα από απόφαση του άριου πάγου : link1 2014 link2 2018 Καλύπτετε ο ενοικιαστής και με ένα απλό μισθωτήριο που είναι κατατεθειμένο στην εφορία . Ισχύει κανονικά τα φορολογικά που μου ανέφερες. Εννοείτε αν κάτι λέω λάθος να με ενημερώσετε. Φιλικά Μια σύγχυση επίσης που επικρατείτε και γίνετε μπέρδεμα του μισθωτηρίου που έχει γίνει μεσώ εφορίας και μέσω συμβολαιογραφικής πράξης (αυτό χρειάζεται να το μετατρέψουμε όχι το μισθωτήριο της εφορίας). Απάντηση από υποθηκοφυλάκειο: Η μίσθωση ακινήτου πέραν των 9 ετών που γίνεται με συμβ έγγραφο μεταγράφεται σύμφωνα με τη νομοθεσία, συνδυασμό άρθρων 618,1192,1208 ΑΚ . Όπου κάποια από τα αρθα δεν έχουν ισχύ. Mην κάνεις συνεχόμενες παραθέσεις. Αν θέλεις να κάνεις πολλαπλές απαντήσεις στο ίδιο post επιλέγεις το multiquote. Αν κάτι θέλεις να συμπληρώσεις ή διορθώσεις στην απάντησή σου, επιλέγεις την "επεξεργασία. Τα μηνύματά σου συγχωνεύτηκαν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  4. Στο ΠΟΛ1069/15 κ 1103/15 αναφέρει τις φορολογικές διατάξεις. Δεν αναφέρει αν χρειάζεται μεταγραφή του μισθωτηρίου όπου είναι και το αρχικό μου ερώτημα.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση @dimitris GM. Δεν πρόκειται για ανέγερση άλλα για αποπεράτωση κάποιου κομματιού κτηρίου και ανακαίνιση άλλου . Ισχύει αυτα που γράφει το άρθρο?
  6. Για άδεια οικοδομής σε μισθωμένο χώρο χρειάζεται να μεταγραφή το μισθωτήριο στο υποθηκοφυλάκειο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.