Μετάβαση στο περιεχόμενο

mel d

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι όντως ο εργολάβος ζητάει τώρα στα συμβόλαια τα 2/3 της τιμής εφόσον είναι στους σοβάδες. Θα δούμε για το πως θα κανονίσουμε το υπόλοιπο ποσό. Το κακό βέβαια με τον συγκεκριμένο είναι ότι δεν μου δίνει απαντησεις για το κόστος της κουζίνας προφασιζόμενος ότι ακόμα παίρνει προσφορές. Θα προσπαθήσω να τα ξεκαθαρίσω πριν υπογράψουμε.
  2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φώτα σας σε καποια θεματάκια. Το διαμέρισμα που με ενδιαφέρει εχει στα σχέδια ορισμένο ως η/χ 1.10πλάτοςΧ3,90μήκος. Ο εργολάβος αναφέρει οτι απο τον η/χ έχει παρει 55 πόντους μέσα στο δωμάτιο και το θεωρεί μηδαμινό. Είναι όντως έτσι ή θα έχουμε πρόβλημα? Η άδεια είναι φετινή που σημαίνει οτι δεν μπορείς να τακτοποιήσεις τίποτα. Επίσης άλλο ένα θέμα που με απασχολεί είναι ότι σε ενα απο τα δωματια που βλέπει στον κοινόχρηστο χώρο της οικοδομής υπάρχει ένα μικρό μπαλκονάκι (όπου θα μπει και ο ατομικός λέβητας αερίου), το οποίο όμως δεν φαίνεται στα σχέδια του διαμερίσματος. Με προβληματίζει και το γεγονός ότι δεν φαίνεται στα σχέδια το μπαλκονάκι αλλα και το οτι φαίνεται στα σχέδια οτι υπάρχει μπαλκονόπορτα. Πως γίνεται να σχεδίασαν μπαλκονόπορτα στα σχέδια και να μην έχουν το μπαλκονάκι?? Τι μπορεί να σημαίνει αυτο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Εχω σκοπό να τα δω αυτα και με μηχανικό. Απλα αυριο είναι το ραντεβού με τον εργολάβο για να μιλησουμε σχετικά με το πως θα κάνουμε την πληρωμή και ήθελα να έχω μια ιδέα σχετικά με το τι ποσό είναι λογικο να δινεις στον εργολάβο αν τα συμβόλαια γίνουν όταν το σπίτι είναι ακόμα στους σοβάδες. Σε μία συζήτηση που είχαμε μου είχε αναφέρει για 70% της εμπορικής αξίας. Σας φένεται αυτο φυσιολογικό? Μιλάμε για 110.000 απο τις 155.000.
  4. Καλησπέρα σας. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα διαμέρισμα το οποίο είναι υπο κατασκευή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους σοβάδες. Το διαμέρισμα έχει τιμή 155.000. Τι ποσό θα πρέπει να δοθεί τώρα στον εργολάβο με τα συμβόλαια; Αν στο μέλλον όταν θα είναι να μπει η κουζίνα θελήσω να την κάνω σε άλλον επιπλοποιό θα πρέπει απο τώρα να γίνει ειδική συγγραφή υποχρεώσεων ή απλά τότε θα αφαιρεθεί το ποσό που θα έδινα στον εργολάβο για την κουζίνα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.