Μετάβαση στο περιεχόμενο

mike.samou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    σαμος
  1. Με απλά λόγια: αν κάποιος έχει πάρει άδεια για να οικοδομήσει ένα κομμάτι που του ανήκει (είναι συνιδιοκτήτης κατακορύφου ιδιοκτησίας) και στο τοπογραφικό του καθώς και στο διάγραμμα κάλυψης αναφέρει ότι υπάρχουν αυθαίρετα (του άλλου). Η πολεοδομία του έδωσε άδεια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ έλγεγχο στον ΑΛΛΟ συνιδιοκτητη με τις αυθαιρεσίες για να επιβεβαιώσει και την υπαρξη των αυθαιρέτων. Μετά από ένα χρόνο του ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ άδεια λόγω αυτων των αυθαιρεσιών που έχει κάνει ο ΑΛΛΟΣ. Μη ξεχνάτε ότι η πολεοδομία ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΕΣ τις αυθαιρεσίες όταν ο δικός μας ζήτησε την άδεια . Μπορεί να ανακαλέσει την άδεια του δικού μας και υπάρχει κάποια απόφαση ΣτΕ για κάτι παρόμοιο ?
  2. Μπορώ να έχω την βοήθειά σας στο παρακάτω: Προκειμένου να χορηγηθεί οικοδομική άδεια σε οικόπεδο που υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή πρέπει προηγουμένως να κινηθούν οι διαδικασίες περί αυθαιρέτων Στην περίπτωση μας υπήρχαν αυθαίρετες κατασκευές αλλά χορηγήθηκε η άδεια. Εκ των υστέρων και αφού είχε χορηγηθεί η οικοδομική άδεια η Πολεοδομική Υπηρεσία κίνησε τις διαδικασίες περί αυθαιρέτων και επεβλήθηκαν πρόστιμα. ΕΡΩΤΗΜΑ: Η μεταγενέστερη της έκδοσης της αδείας έκλειψη της πλημμέλειας νομιμοποιεί την οικοδομική άδεια ή απαιτείται η ανάκληση αυτής και η έκδοση νέας οικοδομικής άδειας. Υπάρχει σχετική απόφαση του Σ.τ.Ε που ακυρώνει την οικοδομική άδεια παρόλο που είχε εκλείψει – εκ των υστέρων βέβαια – η πλημμέλεια της αδείας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.