Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yiannis1971

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Έχεις δίκιο όπως το θέτεις. Ελπίζω να τελειώσει η ιστορία χωρίς να φτάσουμε στα δικαστήρια.
  2. Σ' ευχαριστώ, Πήρα και την κτηματική υπηρεσία και που είπαν πως μόνο το δικαστήριο τους ορίζει. Μάλλον θα κινηθώ σύμφωνα με την δεύτερη πρότασή σου.
  3. Καλημέρα, Υπάρχει το εξής πρόβλημα. Σε 2 κτήματα με φράκτη ανάμεσα διαπιστώθηκε κατόπιν οριοθέτησης ότι ο φρακτης έχει μετακινηθεί κάποια μέτρα στο ένα κτήμα. Ο μηχανικός που έφερα εγώ έβγαλε τα μέτρα 7 στην μιά γωνία και ελάχιστα στην άλλη με αποτέλεσμα τα τετραγωνικά να είναι πάνω από 400. Ο μηχανικός που έφερε ο άλλος ιδιοκτήτης βρήκε την διαφορά 5,5 μέτρα. Σε αυτή την περίπτωση γνωρίζει κάποιος την γίνεται. Ο άλλος ιδιοκτήτης ανέφερε πως είτε μοιράζουμε την διαφορά στην μέση είτε καλούμε κρατικό πραγματογνώμονα να κάνει αυτός την οριοθέτηση. Αν υπάρχει κάποια πληροφορία για το θέμα θα σας είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ, Γιάννης
  4. Σας ευχαριστώ. Μάλλον θα προσπαθήσω με το autocad 3d. Κάτι παρόμοιο προσπαθώ να καταφέρω:http://www.youtube.com/watch?v=aTFib3D6D-A Όπως ανέφερα το έχω κάνει με το ozi explorer και το ozi explorer 3d αλλα με DEM απο το διαδύκτιο και δεν με ικανοποιεί η ανάλυση που δίνει. Θα προσπαθήσω να το κάνω με τα DEM που έχω που λογικά έχουν μεγαλύτερη ανάλυση μιας και είναι αποκλειστικά για τον Ελλαδικό χώρο.
  5. Καλησπέρα στο forum, Δεν είμαι μηχανικός, αλλά θα ήθελα τις γνώσεις σας για κάτι που προσπαθώ να κάνω. Θέλω να κατασκευάσω (στον υπολογιστή) χάρτες 3D. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να κατασκευάσω 3D χάρτες με το ozi explorer και το ozi explorer 3D. Η ανάλυση όμως δεν είναι ικανοποιητική διότι τα DEM που χρησιμοποιώ είναι δωρεάν από το διαδίκτυο. Έχω στην κατοχή μου DEM του Ελλαδικού χώρου με κατάληξη hgt και dt1 αλλά δεν ξέρω πως να τα χρησιμοποιήσω. Αν έχετε να μου προτείνεται κάποια λύση θα σας είμαι ευγνώμων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.