Μετάβαση στο περιεχόμενο

SANDRADEE

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Δεν υπάρχει νομικό πρόβλήμα γιατί μου υπολείπεται συντελεστής δόμησης και σκόπευα να βγάλω κανονική και νόμιμη άδεια για τα εξτρα τ.μ., σε συννενόηση με μηχανικό βέβαια. Δεν θα έκλεινα το μπαλκόνι παράνομα, δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια, ιδίως στους καιρούς που διανύουμε... Σας ευχαριστώ όμως, θα το ψάξω καλά πριν κάνω οτιδήποτε.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είμαστε στον 1ο όροφο και η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι μας πιάνει πολύ ο ήλιος, αλλά έχει και πολύ αέρα, οπότε ούτως ή άλλως δεν πολυχρησιμοποιούμε το μπαλκόνι έτσι όπως είναι.. Και ψηλά φυτά προτιμώ να μην βάλω γιατί θα κλείσω τη θέα που είναι και το μεγάλο ατού του εν λόγω μπαλκονιού... Θα συζητήσω με τον μηχανικό μήπως προχωρήσουμε με την ιδέα της κινητής κατασκευής. Σας ευχαριστώ και πάλι!
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και θα εκτιμούσα πάρα πολύ οποιαδηποτε γνώμη: Θέλω να φτιάξω μια γυάλινη κατασκευή, σαν αίθριο, κλέινοντας μια από τις βεράντες του σπιτιού μου (από νομικής άποψης είμαι ΟΚ). Το πρόβλημα είναι ότι η βεράντα αυτή έχει δυτικό προσανατολισμό και άκουσα ότι δεν είναι κατάλληλος για την κατασκευή αιθρίων λόγω της αυξημένης θερμότητας το καλοκαίρι και της έλλειψης φωτός (?) το χειμώνα. Ισχύει αυτό; Και αν ναι, αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια κατασκευή είναι απαγορευτική στη βεράντα μου ή υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τη θερμοκρασία κλπ; Δυστυχώς δεν μπορώ να κλείσω άλλη βεράντα, είναι η μόνη... Τι μου συστήνετε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.