Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nasxou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nasxou

  1. Θεοχάρη δεν ήταν τόσο παλιά (3 μοιρών). Ήταν μια Πράξη Εφαρμογής που είχε σταματήσει πριν 10χρόνια και ξανά ενεργοποιήθηκε. Τα υπόλοιπα που λες δεν τα καταλαβαίνω!!!! Αν θες σου στέλνω το βιογραφικό μου για να δεις τι δουλειές έχω κάνει αυτά τα 30χρόνια και τα ΔΠΥ. Ξέρεις πόσους έχω γνωρίσει ΑΤΜ που δεν ξέρουν την τύφλα τους. Τα πτυχία δεν κάνουν το Τοπογράφο.
  2. Επειδή το θέμα ξέφυγε και δεν πρόλαβα να σχολιάσω γιατί είχα μια παράδοση και δεν είχα το χρόνο εξηγούμε παρακάτω: Έκανα μια επικαιροποίηση μιας παλιάς μελέτης Πράξης Εφαρμογής και επειδή τα μισά τριγωνομετρικά είχαν χαθεί αναγκάστηκα και ίδρυσα νέα και έκανα τριγωνισμό με HEPOS. Πάω τις μετρήσεις στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και μου λένε τι είναι αυτό? Οι προδιαγραφές λένε Τριγωνισμό με χρήση Τριγωνομετρικών της ΓΥΣ. Δεν δέχομαι αυτές τις μετρήσεις γιατί δεν εξαρτήθηκες από τριγωνομετρικά. Και προσπαθούσα να πείσω τον επιβλέποντα ότι ο τριγωνισμός με HEPOS είναι πιο ακριβής από την παραδοσιακή μέθοδο. Και μου λέει α δεν γίνετε αν δεν μου το φέρεις γραμμένο σε ΦΕΚ να πας να ξανακάνεις το τριγωνισμό όπως παλιά. Για την ιστορία επειδή είχα μια άκρη με κάποιο υψηλά ιστάμενο μέσα στο HEPOS βρήκα λύση. Έγραψα μια τεχνική έκθεση αναλύοντας πως δουλεύει το HEPOS έβαλα και τα ΦΕΚ 1156Β/2008 – 3370Β/12 και 2362/13 που ορίζουν επίσημα ότι το HEPOS δημιουργήθηκε για το Ελληνικό Κτηματολόγιο και καθάρισα. Αυτά για να μαθαίνεται οι νεότεροι γιατί εγώ είμαι 53χρονών και κάνω τοπογραφικά από το 1989. Δεν χρειάζεται να έχουμε έπαρση ούτε να είμαστε εμπαθείς. Όλοι την ίδια δουλειά κάνουμε και δεν χρειάζεται κανένας να κάνει τον έξυπνο. Αυτά. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
  3. Καλησπέρα Υπάρχει κάποια εγκύκλιος που να δέχεται το Δημόσιο τριγωνισμό με HEPOS και όχι με την κλασική μέθοδο με τα τριγωνομετρικά της ΓΥΣ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.