Μετάβαση στο περιεχόμενο

sinaya

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sinaya's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στατική μελέτη δεν έγινε, το μπάρμπεκιου ζυγίζει 400 κιλά
  2. Δεν έχω κανένα ύφος, πίστεψε με. Τι εννοείς ο συμπιεστής του κλιματιστικού; Ένα απλό μπάρμπεκιου έβαλα στο μπαλκόνι να ψήνω που και που.
  3. Αυθαίρετη κατασκευή? Πολεοδομική παράβαση? Από πότε το μπαρμπεκιου στο μπαλκόνι χρειάζεται να μπει στην άδεια οικοδομής? Δεν εχω κλείσει κάποιον χωρο στο μπαλκόνι. Δεν σε ρώτησα αν είναι καλή ιδέα και από τον τρόπο που απαντάς φαίνεσαι ότι είσαι προκατειλημμένος. Σου υπενθυμίζω ότι είμαι στο τελευταίο όροφο και δεν υπάρχει αλλο μπαλκόνι δίπλα μου. Έχω κάνει ότι καλύτερο για να μην γίνεται ντουμάνι αλλά και να φαίνεται όμορφο. Κάλιστα μπορούσα να πάρω μια πτυσσόμενη ψησταρια να ψήνω και τότε πραγματικά να ντουμανιάζει.
  4. Καλησπέρα. Έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο, η οικοδομή είναι ακόμα υπό κατασκευή και θα τελειώσει αρχές Νοέμβρη. Το διαμέρισμα μου βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, το μπαλκόνι μου είναι αρκετά μεγάλο και ρώτησα τον κατασκευαστη αν μπορώ να βάλω μπαρμπεκιου στο μπαλκόνι με δικά μου έξοδα φυσικά. Ο κατασκευάστης μου έδωσε θετική απάντηση (προφορικά). Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει άλλο μπαλκόνι δίπλα μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Τα διαμερίσματα σε κάθε όροφο είναι 2 και το μπαλκόνι του άλλου διαμερίσματος απέχει από το δικό μου περίπου 4 μέτρα. Τοποθέτησα το μπάρμπεκιου το οποίο είναι όλο ντυμένο με πέτρα (για να φαίνεται όμορφο απο μακρυά) και με τις συμβουλές του κατασκευαστή έβαλα 3m inox καμινάδα+καπέλο. ΣΗΜ: Ο κατασκευαστής μου είπε σε πιο σημείο να μπει το μπαρμπεκιου, τι καπέλο να παρω κτλ. Τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος και θα παραδώσει σύντομα τα διαμερίσματα, ο κατασκευαστής μου ανέφερε ότι κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν πρόβλημα με το μπάρμπεκιου που έβαλα στο μπαλκόνι και θα το αναφέρουν στην πρωτη γενικη συνέλευση. Όταν είπα στον κατασκευαστή ότι τον ρώτησα πριν βάλω το μπαρμπεκιου (μου έδωσε θετική απάντηση), μου είπε ότι δεν έχει πλέον λόγο. ΣΗΜ: Η οικοδομή ακόμα δεν είναι έτοιμη. Από ότι καταλαβαίνω ο κατασκευαστής θέλει να βγάλει την ουρά του απ' έξω. Γνωρίζει κανείς τι γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις; Είναι θέμα καθαρα της γενικής συνέλευσης; Υπάρχει περίπτωση να κλαίω τα 1000 ευρώ που χάλασα για να το φτιάξω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.