Μετάβαση στο περιεχόμενο

ερη80

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ερη80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω πολυ παιδια και κατι τελευταιο,λεω να βαλω ενα δικηγορο να τα προχωρησει οσο γινεται,εχετε υπ'οψη σας καποιο δικηγορικο γραφειο που να ασχολειται με τετοιου ειδους υποθεσεις?αδειες συνεργειων,μεταβιβασεις κτλ?
  2. η αδεια δε γραφει ημερομηνια ληξης,ειχε βγει το 1995 οταν βγηκε καποιος Νομος που υποχρεωνε τα συνεργεια εκει κοντα ολα να τη διαθετουν αλλα δε γνωριζω αν με τη συνταξη παυει να ισχυει
  3. Συνταξιουχος μηχανικος μοτοσυκλετων ειναι κατοχος ειδικης αδειας απο το υπουργειο για μαγαζι (συνεργειο) σε συγκεκριμενο σημειο σε περιοχη γυρω απο την Ακροπολη. Σε αυτη την περιοχη δεν εκδιδονται νεεσ αδειες για συνεργεια. Μπορω με καποιο τροπο να την εκμεταλευτω, παραδειγμα ενοικιαση, πωληση, μεταβιβαση σε συγγενικο ειτε αλλο προσωπο για το ιδιο μαγαζι το οποιο παραμενει κλειστο εδω και πεντε χρονια? Ευχαριστω.
  4. σε οικοπεδο εξ'αδιαιρετου 180 τετραγωνικων στο κεντρο της αθηνας,εχω σπιτι 40 τετραγωνικων και χρηση αυλης 60 τετραγωνικων.μπορω να φτιαξω παρκινγκ στα 100 αυτα τετραγωνικα (αυλη και σπιτι μου) η θα πρεπει να συμφωνησουν και οι αλλοι δυο συνιδιοκτητες του οικοπεδου?και ενα δευτερο ερωτημα,αν κανω εστω μονο στα 40 τετραγωνικα που ειναι το σπιτι μου (το γκρεμισω),πρεπει παλι να συμφωνησουν και οι αλλοι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.