Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΙΑΝΝΗΣ 456

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΓΙΑΝΝΗΣ 456's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην παρ. 4.8.2. της ΤΟΤΕΕ 20701-1/2010 η οποια αφορα την αποδοση μοναδας παραγωγης ΖΝΧ. Εχει και την σχεση 4.12 η οποια μας δινει την χωρητικοτητα του θερμαντηρα Vstrore =Vd/5 (οπου το Vd (= 1,5* αριθμ. υπνοδωματιων*50) και ειναι το ημερησιο φορτιο σε lit/ημερα). Η ερωτηση που εχω ειναι: Σε μια κατοικια με ενα ή δυο υπνοδωματια αν χρησιμοποιησω τους παραπανω τυπους θα πρεπει να τοποθετηθει στην πρωτη περιπτωση θερμαντηρας 15lit και στην δευτερη περιπτωση θερμαντηρας 30lit;
  2. Είναι η πρώτη φόρα που γράφω στο site. Και η βοήθεια που ζητώ από τους συναδέλφους Μηχανικούς είναι για το τρόπο με τον οποίο μπορώ να διαστασιολογίσω ένα σύστημα ηλιακών συλλέκτων για την παραγώγη ΖΝΧ. Γνωρίζω οτι ο ΚΕΝΑΚ απαιτεί διαστασίολογιση με τον ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 12976.2:2006 ή την μέθοδο καμπύλων f. Αλα δεν μπορώ να βρώ κάποιο έντυπο με πληροφορίες για τις δύο αυτες μεθόδους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.