Μετάβαση στο περιεχόμενο

johnnieb

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

johnnieb's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχουμε φτιάξει ένα διώροφο οικοδόμημα, στο οποίο θα φτιαχτούν 4 διαμερίσματα. Προς το παρόν έχει φτιαχτεί και κατοικείται μόνο το 1. Για να γίνει ανανέωση του συμβολαίου με τη ΔΕΗ έμαθα ότι πρέπει να έρθει η πολεοδομία να ελέγξει το χώρο, πράγμα που δεν έγινε την 1η φορά που μας έδωσαν το ρεύμα καθώς και δεν πρόκειται να γίνει έλεγχος ξανά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ακόμη υπάρχουν ειδικά μηχανήματα αυτοψίας και ελέγχου του χώρου? Με λίγα λόγια πως γίνεται η διαδικασία αυτή? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  2. Τι θα ήταν καλύτερο ως προς τι? Επίσης για ποιό λόγο δεν έχει σχέση με το επάγγελμα μας το ΜΒΑ? Μεταπτυχικό σε χημική μηχανική σου διασφαλίζει 1 μεταπτυχιακό και εμβάθυνση σε κάτι που προφανώς σου αρέσει. Μεταπτυχιακό ΜΒΑ σου εξασφαλίζει 1 μεταπτυχιακό και οικονομικές γνώσεις. Τί θέλεις να κάνεις εσύ στην καριέρα σου? Αν θέλεις να γίνεις στέλεχος σημαντικό σε επιχείρηση (με ότι αυτό συνεπάγεται σε ωράριο εργασίας-ατελείωτο-σε πίεση για αποδοτικότητα κτλ) κάνε ΜΒΑ, αν θέλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό κάνε άλλο μεταπτυχιακό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.