Μετάβαση στο περιεχόμενο

Katerina XM

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Katerina XM's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Να ρωτήσω …? Αν επιλέξεις να πληρώσεις από τα 3 έτη , τα 2 πρώτα μόνο … πως γίνεται να γίνει ο διακανονισμός αυτός στην τράπεζα?? Λογικά θα πρέπει να πας πρώτα εφορία για να εκδώσει άλλο φύλλο περαίωσης με μόνο τα δυο αυτά έτη??? Επιπλέον, γίνεται να εξοφλήσεις στη ΔOY και όχι στην τράπεζα???
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση… Κοίτα δεν σχετίζεται με την λειτουργία του αποροφητήρα. Μου έβαλες ιδέες τώρα ….Τα κολεκτέρ πως τα εντοπίζω??
  3. Μα πως είναι δυνατόν να σε πάνε έσοδα – έξοδα από την στιγμή που οι συντελεστές προκύπτουν από την σχετική νομοθεσία για τους μηχανικούς..?? Να ρωτήσω και κάτι? Υπάρχει περίπτωση κάποιου που δεν περαίωσε με την προηγούμενη περαίωση και του έκαναν έλεγχο???
  4. Σας παραθέτω το πρόβλημα μου! Καινούριο διαμέρισμα διώροφης πολυκατοικίας. Το δικό μου στον 1ο. Ανάβουν το τζάκι από τον 2ο και μπαίνει η κάπνα μέσω της καμινάδας από το δικό μου τζάκι στο σπίτι μου!!! Σημειωτέων το ταμπερ το έχω κλειστό! Οι καμινάδες είναι διαφορετικές (το inox) και από ότι λέει ο κατασκευαστής βρίσκονται στο ίδιο τουβληνο περόβλημα και από ότι λέει παρεμβάλλεται ανάμεσα τους διαχωριστικό με τούβλα. Το θέμα είναι ότι όπως και να έχει στην κατάληξη τους στην ταράτσα εφάπτονται και επιπλέον δεν έχουν καμία υψομετρική διαφορά. Τέλος, έχουν διαφορετικά καπέλα αλλά τι να το κανείς αφού εφάπτονται??? Το πρώτο που έκανε ο κατασκευαστής για να το διορθώσει ήταν να κλείσει μια τρυπούλα που υπήρχε στα τούβλα ανάμεσα στις δύο καμινάδες. Όπως ήταν φυσικό δεν άλλαξε τίποτα…. Πιθανόν να σηκώσει πιο πάνω την καμινάδα του από πάνω διαμερίσματος αλλά και πάλι φοβάμαι πως θα μπαίνουν οι καπνοί στην δική μου καμινάδα δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία απόσταση μεταξύ των καμινάδων καθώς εφάπτονται…¨έχετε καμία ιδέα????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.