Μετάβαση στο περιεχόμενο

vaggy

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vaggy

  1. Nrg ευχαριστώ πολύ, έψαχνα λάθος πρόγραμμα. Σε αυτό όμως υπάρχει πρόβλημα γιατί έχει όρο Να μην έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μέχρι την ημερομηνία έναρξης δραστηριότητας τους, μεγαλύτερο των έξι (6) ετών από το χρόνο κτήσης του πτυχίου τους. Εγώ το έχω περισσότερα χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω επιδότηση?
  2. Συνάδελφοι καλημέρα κι από εμένα. Μετά από χρόνια απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα (άνεργος τώρα), σκέφτομαι να προχωρήσω σε άνοιγμα τεχνικού γραφείου. Ψάχνοντας όπως όλοι για κάποια επιδότηση (δύσκολοι καιροί για ανοίγματα), βλέπω στον ΟΑΕΔ μόνο το Πρόγραμμα 2.500 νέων ελευθέρων επαγγελματιών ηλικίας 22 – 64 ετών με το διακριτικό τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2009 - Β΄ ΚΥΚΛΟΣ» , το οποίο βλέπω ότι έχει τελειώσει για την Αττική. Μπαίνοντας στο forum βλέπω ότι κάποιοι συνάδελφοι κάνουν ακόμη αιτήσεις. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ακόμη θέσεις ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά? Αν δεν υπάρχει κάτι τώρα πότε περιμένουμε νέο πρόγραμμα και τί πρέπει να αποφύγω για να συμμετέχω? (π.χ μπορώ να κάνω έναρξη ή όχι?) Επίσης στις προϋποθέσεις βλέπω 1.1. Να έχουν την ιδιότητα του ανέργου (διαθέτοντας δελτίο ανεργίας σε ισχύ την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητάς τους ή μέχρι και τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη) και να έχουν ωφεληθεί από τη διαδικασία της εξατομικευμένης παρέμβασης. Αυτή τη στιγμή ώς πρώην του ιδιωτικού τομέα έχω την ιδιότητα του ανέργου, όμως απ'ότι βλέπω ισχύει και για τους μηχανικούς που έχουν ήδη κάνει έναρξη, άρα μπορώ να κάνω έναρξη έπαγγέλματος, αν θ'ελω να συμμετέχω στο επόμενο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.