Μετάβαση στο περιεχόμενο

evagpap

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

evagpap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το ερώτημα Ευχαριστώ συνάδελφε για την άμεση απόκριση. Αυτό που γράφεις το κατανοώ και ετσι το γνωρίζω και εγώ. Η απορια μου έχει να κάνει με το ότι θα ξεκινήσω σε άλλο εργοδότη ως μισθωτός μηχανικός και όχι με μπλοκάκι (όπως ήμουν ως τώρα στον τωρινό μου εργοδότη). Με αυτό το δεδομένο, μπορώ όντας μισθωτός μηχανικός σε εταιρία Α να διατηρήσω ανοιχτά βιβλία για να κόβω αποδείξεις για τη διάθεση του πτυχίου ΜΕΚ στην εταιρία Β? Ευχαριστώ κ πάλι.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Εργάζομαι 15 χρόνια ως μηχανικός με μπλοκάκι σε ελληνική εταιρία στην οποία έχω διαθέσει το πτυχίο ΜΕΚ μου για τη στελέχωση της. Το επόμενο διάστημα ξεκινώ ως μισθωτός μηχανικος σε άλλη ελληνική εταιρία. Το ερώτημα ειναι: Είναι υποχρεωτικό να κλείσω τα βιβλία μου ή μπορώ να συνεχίσω να διαθέτω το πτυχίο μου ΜΕΚ για τη στελέχωση της πρώην εταιρίας μου (προφανώς με extra αμοιβή μέσω σύμβασης και τιμολογίων) κ ταυτόχρονα να είμαι μισθωτός στη νέα εταιρία? Και αν γίνεται, βλέπεται κάποιο πρόβλημα με τη φορολογία ή τις ασφ. εισφορες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.