Μετάβαση στο περιεχόμενο

ithakua

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ithakua

  1. Αν γνωρίζει κάποιος, πιο συγκεκριμένα, παρακαλείται να αναρτήσει πληροφορίες σχετικά με το βιβλιάριο παρακλινικών εξετάσεων (πώς εκδίδεται, αν όντως χρησιμοποιείται για επισκέψεις και παρακλινικές εξετάσεις χώρίς να απαιτείται καταβολή χρημάτων στο συμβεβλημένο γιατρό/διαγνωστικό κέντρο κ.λπ.). Ομοίως και για την αλλαγή του τρόπου πληρωμής των νοσηλίων (μέσω τραπεζικού λογαριασμού), που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ταμείου. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, Είμαι νέος ασφαλισμένος και πρόσφατα επισκέφθηκα συμβεβλημένο οφθαλμίατρο. Μου έκοψε Α.Π.Υ. αξίας 50 ευρώ. Πέρα από την επίσκεψη, στο απόκομμα αναφέρει και ό,τι εξέταση έλαβε χώρα στο ιατρείο χωρίς αναλυτική κοστολόγηση. Γνωρίζει κάποιος, σε αυτή την περίπτωση, τι ποσό δικαιολογεί το ταμείο; Θα χρειαστεί, ενδεχομένως, να απευθυνθώ στον οφθαλμίατρο για να μου χορηγήσει ξεχωριστή απόδειξη με κοστολογημένες τις ιατρικές πράξεις, ώστε να μου επιστραφεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.