Μετάβαση στο περιεχόμενο

pollo91

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

pollo91's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λοιπον αρχικα να ενα βιντεακι στο youtube που δειχνει το παλειοτερο imac με glossy display Η οθονη ειναι μεγαλο προβλημα ειδικα σε συνθηκες γραφειου και απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ (κριτικερ αρθρα κτλ) πολυ γραφιστες δεν αγοραζουν imac λογο της οθονης. Οσον αφορα για τα macbook pro (τα 15αρια και τα 17αρια) εχουν built to order option για antiglare οθονη Για του λογου του αληθες ωριστε και το λινκ απο την ιστιοσελιδα της apple http://store.apple.com/us/configure/MC371LL/A?mco=MTc0Njg1OTY Τωρα τα μηχανηματα της apple ειναι κλασης ανωτερα απο τα windows δεν το συζητω και στον μελλον θα υπαρχει μεγαλη αναπτυξη και σε ποστοστο αγορας και σε εφαρμογες. Πριν αποφασισεις πανε σε ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα. Αυτα!
  2. γεια σας και απο εμενα πρωτο ποστ Και εγω mac εχω και το μονο προβλημα που ειχα ηταν με το autocad αλλα περασα windows xp και το τρεχω εκει (αλλωστε οπως ειπαν θα βγει εκδοση και για mac-iphone) Γενικα ειναι πολυ καλοι υπολογιστες απλα να εχεις υποψη σου οτι εχουν glossy οθονη (ο imac συγκεκριμενα αλλα τα macbooks-εαν και στο 15αρι μπορεις να επιλεξεις antiglare option για ενα 100Ε νομιζω) και οχι mat η οποια θα σε κουρασει αρκετα σε συνθηκες υψηλου φωτισμου ή εαν εχεις παραθυρο πισω απο το γραφειο σου (ειδικα στο δευτερο ειναι κλαφτα χαραλαμπε)... Αυτα ελπιζω να βοηθησα για οτι απορια πες!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.