Μετάβαση στο περιεχόμενο

theo7

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

theo7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατ' αρχάς ευχαριστώ πολυ. Γνωρίζω πως δεν είναι σχολή της πλάκας, για αυτό μάλιστα σκέφτομαι τόσο πολύ να αλλάξω. Στην ΑΣΣΟΕ τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στο ΕΜΠ. Το αντικείμενο μου αρέσει και δεν κοιταώ μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση, διαφορετικά θα πήγαινα πχ σε στρατιωτικές σχολές.
  2. Μελοντικοί Συμφοιτητές; Γενικά, αυτήν την εποχή στην αγορά εργασίας τα πράγματα είναι δύσκολα πάντως. Θα ήθελα απόψεις για το τμήμα και την εργασία έπειτα.
  3. Καλησπέρα, Έδωσα φέτος πανελλαδικές εξετάσεις, απο τεχνολογική κατεύθυνση Β' κύκλου και με ΑΟΘ και πήγα πολύ καλά, με αποτέλεσμα να είχα την δυνατότητα να περάσω στην σχολή που θα δήλωνα πρώτη στο μηχανογραφικό. To τμήμα που στα Λυκειακά μου χρόνια με ενδιέφερε ήταν αυτό του Marketing & Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. , το οποίο τελικά δήλωσα ως πρώτο και πέρασα. Το πρώτο 6μηνο όπως και το πρώτο έτος περιέχει μαθήματα γενικού αντικειμένου κυρίως και η σχολή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα στ 3ο και 4ο έτος, βάσει απόψεων φοιτητών από μεγαλύτερα έτη. Παρ' όλα αυτα, διατηρώ αμφιβολίες σχετικά με το αν έκανα την σωστή επιλογη, σε σημείο που να σκέφτομαι πολύ σοβαρα να συμπληρώσω του χρόνου μηχανογραφικό για το 10% των θέσεων, για το τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, το οποίο επίσης θα πιάσω. Το τμήμα αυτό αποτελούσε την δεύτερη, ιεραρχικά, επιλογή με βάση την προτίμιση και ήταν κάτι που με ενδιέφερε από μικρό παιδι. Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας σχετικά με το τμήμα, την δυσκολία του καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης που διαγράφονται. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.