Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ριτσα

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ριτσα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, Έχω ένα οικόπεδο 1200μέτρα σε οικισμό προ του 23.κατά μήκος της βόρειας πλευράς συνορεύω με έναν παλιό πέτρινο τοίχο από ξερολιθιά φάρδος 30-50 εκατοστά του γείτονα. Ο τοίχος αυτός έχει χαλάσει. Έχει ανοίξει και οι πέτρες του πέφτουν μέσα στο οικόπεδό μου. Μίλησα πολλές φορές στο γείτονα για να επισκευάσει τον τοίχο του, αλλά αυτός τίποτα. Εγώ θέλω να φράξω, και έχω άδεια περίφραξης από την πολεοδομία. Πώς μπορώ να φράξω χωρίς να πέσει ο τοίχος του; Μπορώ να κάνω κάτι απλό και πρακτικό; Το οικόπεδό μου έχει υψηλή κλίση. Μεγάλη υψομετρική διαφορά. Ο γείτονας είναι πάνω από τον τοίχο και εγώ είμαι κάτω από τον τοίχο. Το δικό μου οικόπεδο στηρίζει το δικό του οικόπεδο και τoν τοίχο του. Η περίφραξή μου περιλαμβάνει σινάζι 20-25 πόντους πάσσαλοι και πλέγμα σύριζα στο δικό του τοίχο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. καλημέρα..βοήθεια.!α)μπορώ να χρησημοποιήσω την απόφαση του στε 3142/07 ε τμήμα στην περίπτωσή μου για να αποφύγω τη δημιουργία κοινόχρηστη οδό στο οικόπεδό μου; β)ή μπορώ να χρησημοποιήσω το πδ 24/4/1985 άρθρο 6 παράγραφος 2α,2γ.μέχρι τώρα επισκεύτικα μηχανικό τοπογράφο και δηκηγόρο και άκρη δεν έβγαλα ήδη έχω ξοδέψει κάτι χιλιάδες ευρώ.παρακαλώ άμεσα βοήθεια.σε 5 ημέρες έχω δικαστήριο.αν χρησημοποιήσω την απόφαση του στε πού μπορώ να την βρω
  3. καλησπέρα σας.έχω διαβάσει όλα τα θεματά σας και νομίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε.τον άλλο μήνα έχω δικαστήριο.πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 μ.σε οικισμό με παλιά πέτρινη οικία προ1923.βόρεια του οικοπέδου υπάρχει από παλιά ένα παλιό μονοπάτι.νότια χαρακτηρισμένος δημοτικός δρόμος ανατολικά του οικοπέδου πρανές ύψους 6μ.και δυτικά όμορη κατοικία γείτονα.για να επισκευάσω την οικία μου κατασκεύασα δρόμο μέσα στο οικόπεδό μου για να πάνε τα φορτηγά με τα υλικά.τώρα ο γείτονας μου κάνει δικαστήριο ότι από το δικό μου δρόμο που κατασκεύασα περνούσε το παλιό μονοπάτι και ζητάει κοινόχρηστη οδό να περνάει με το αυτοκίνητό του.σε όλα μου τα τοπογραφικά δείχνω το κανονικό μονοπάτι(βόρεια δηλαδή)δρόμος πλάτος 4μ.εχω τιμολόγιο κατασκευής από το δρόμο και 2 αποφάσεις του δσ δήμου ότι δεν διέρχεται παλιό μονοπάτι μέσα από το οικόπεδό μου.έχει όμως και ο γείτονας βεβαίωση ότι υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί στο σπίτι του και δείχνει η φωτογραφία το δικό μου δρόμο.φοβάμαι για την απόφαση του δικαστηρίου.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.