Μετάβαση στο περιεχόμενο

e_tzam

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
  1. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...! κατέβασα την υπουργική απόφαση. οπότε θα την διαβάσω για να ενημερωθώ.
  2. Καλημέρα και καλό μήνα...!!! Ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Κάπου είχα διαβάσει ότι για σπίτι κάτω των 15τ.μ. δεν χρειάζεται οικοδομική άδεια αλλά μία βεβαίωση από την διεύθυνση γεωργίας. Κατά πόσο ισχύει. και αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει για το που θα μπορούσα να βρω τον σχετικό νόμο.
  3. Κατ αρχάς έχεις δίκαιο σε όλα αυτά.. Αλλά την παρανομία την έκανε ο ιδιοκτήτης και τώρα θέλει να την τακτοποιήσει. Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να τακτοποιηθεί με τον νόμο 4014/11 περί αυθαιρέτων.;;
  4. Καλησπέρα... Θα ήθελα να κάνω ακόμα μία ερώτηση... Σε μια κατοικία που έχω άδεια για στέγη, αλλά έχουν κατασκευάσει σοφίτα που χρησιμοποιείται σαν κατοικία, μπορώ να την δηλώσω ως βοηθητικό χώρο αφού είναι σοφίτα και να έχω μείωση 50%στο πρόστιμο...;;; :confused:
  5. Καλησπέρα... Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση γιατί δεν ξέρω αν το έχω καταλάβει καλά και θα ήθελα μία δεύτερη γνώμη. Ένα αυθαίρετο που είναι εκτός σχεδίου και σε αγροτεμάχιο που δεν είναι οικοδομήσιμο μπορεί να νομιμοποιηθεί; Ευχαριστώ...!
  6. ειμαι φοιτητρια και το ειδα σε καποια θεματα.. διαβαζω για την εξεταστικη... κ ειναι το μονο ερωτημα που με προβληματησε και με μπερδεψε καπως.. λεει να προτεινεται μορφες ενισχυσης κομβου μορφης Γ σ εδιατμηση (μεθοδος, οψη, τομη).
  7. Καλησπέρα..! θα ήθελα να μου προτείνεται τρόπους για ενίσχυση σε διάτμηση σε κόμβο μορφής Γ
  8. ok.. κατάλαβα τι εννοείται.. οπότε μπορώ να τα γράψω κάπως έτσι σε σύγκριση με τις προδιαγραφές πάντα!! ευχαριστώ πάρα πολύ
  9. τα χρειάζομαι για μί αθεωρητική εργασία... για παράδειγμα στα πλεονεκτήματα έχω γράψει: Γρήγορη και οικονομική λύση Επί τόπου δοκιμη με επιφανειακή ζημιά στην υπάρχουσα υποδομή Άμεσα επί τόπου αποτελέσματα των δοκιμών
  10. στην μεθοδο pull-off αναφέρομαι
  11. Καλησπέρα...! θα ήθελα να ρωτήσω πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μεθόδου pull-off .. ευχαριστώ!
  12. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  13. Καλησπέρα.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πως γίνεται η δοκιμή Pull off για να ελέγξουμε αν η εφαρμογή των FRP έγινε σωστά... Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.