Μετάβαση στο περιεχόμενο

aris8090

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

aris8090's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ο χωρος του καταστηματος ειναι κοινοκτητος και κοινοχρηστος χωρος της πολυκατοικιας ,το μαγαζι υπαρχει εκει εδω και 10 χρονια με την ανοχη των υπολοιπων ΄τρομοκρατημενων΄ ιδιοκτητων.εγω πριν απο ενα μηνα εκανα την αγορα του διαμερισματος και ειμαι αποφασισμενος να τον διωξω! θα ειχα καταθεσει ηδη την μηνυση απλα δισταζω για να μην πληρωσω τελικα και εγω τις παρανομιες του αλλου.
  2. αυτη ακριβως ηταν η δικαιολογια του, οτι προκειται για κοινοχρηστο χωρο ο οποιος μαλιστα υπαρχει στην οικοδομη σαν καταστημα για 10 χρονια
  3. πριν απο ενα μηνα αγορασα ενα οροφοδιαμερισμα 10ετιας σε μια πολυκατοικια με 4 οροφους και πυλωτη στην οποια υπαρχει ενα εμπορικο καταστημα,οπως διαπιστωσα απο μελετη της κατοψης της πυλωτης το εμπορικο καταστημα ειναι παρανομο.ο κατοχος του καταστηματος συγγενης του εργολαβου που κατασκευασε την οικοδομη εχει μετατρεψει την αιθουσα συνεδριασεων της πολυκατοικιας με ενα τμημα της πυλωτης σε καταστημα.εκανα μια ερωτηση σε καποιο μηχανικο και μου ειπε οτι αν κανω καταγγελια στην πολεοδομια το προστιμο που θα βγει για τον ΄ιδιοκτητη΄ του καταστηματος π.χ.5000e θα το πληρωσουμε και οι υπολοιποι 4 ιδιοκτητες των διαμερισματων, δηλαδη στο συνολο η πολεοδομια θα εισπραξει 5000 + 4x5000 = 25000e.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.