Μετάβαση στο περιεχόμενο

mania25

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mania25

  1. Πρόσεξε τι γίνετε, για να γίνει μια προσφορά έχουμε τον εργολάβο το σιδερά και τον εργοδηγό και όλοι με ποίρα, αλλα είναι προσωπικό δικό μας, ενωείτε πώς ακολουθούμε τον μηχανικό, ενωείτε πώς ο μηχανικός θα έχει τα σχέδια άν πάρουμε το έργο, αλλα όταν δώσεις προσφορά υπάρχουν 3 άνθρωποι που είναι χρόνια στον χώρο και εγώ που τα περνάω σε χαρτί ή σε ηλεκτρονική μορφή. Κάτι άλλο, πόσο μεγάλη εταιρεία μπορεί να είναι κάποια η οποία να είναι στην Ρόδο; γιατί απο Ρόδο σας γράφω. Εμείς εδώ σαν δουλειές και εργολαβίες τυρούμε όλα τα αναλογα μέτρα και όλες τις προδιαγραφές, αλλα προσφορές έχουμε 1 φορά στο 15θήμερο και άν. Οσο για επιμετρίσεις πελατών πάντα ακολουθούμε ότι πεί ο επιμετριτής μας. Και ρωτώ, πώς βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουμε; erling--- δεν είμαι γραμματέας αυτού που λές, καμία σχέση, απλά ρωτησα για το πρόγραμμα αυτό και το βρήκα τελικά. είναι το constraxion σε συνδιασμό με το extraxion κάνουν οι άνθρωποι δοκιμή μπροστά μας με σχέδια δικά μας, μόνο για μέτριση σιδήρου ξαναλέω και μπετού που θα μας δώσει ο μηχανικός.
  2. Αγαπητέ Κ. Θεοχάρη, όταν γίνονται προσφορές που πρέπει να βγούν δεν πληρώνεις μηχανικό για ένα έργο που δεν ξέρεις άν θα πάρεις. οπώτε έχουμε το σιδερά που βγάζει με το κομπιουτεράκι τα σίδερα ανα κολόνα , τον εργοδηγό για μπετό και πάει λέγοντας... απο τα σχέδια του μηχανικού του πελάτη. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση καθώς με βοηθήσατε να βρώ τηλέφωνα μεσα απο παλιές δημοσιέυσεις , βρήκα λύση απο το extraxion που μπορούν εκείνοι ανάλογα με το τί θελουμε να μετρηθεί απο βάρος και όχι όγκο. ευχαριστώ και πάλι. και πάλι συγνώμη δέν ήθελα να σας αναστατόσω και πάλι ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα, τα παραπάνω απο ότι βλέπω μιλάνε για όγκο,όπως και πολλά που έψαξα και εγώ στο διαδύκτιο, τα στατικά σχέδια που να λέει αναλυτικά πόσα π.χ. φ8 φ12 θέλουμε για να βγεί η ποσότητα σιδήρου υπάρχουν; καθώς απο την παρουσίαση video των παραπάνω λένε μόνο για όγκο. Ευχαριστώ και συγνώμη άν σας κούραζω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.