Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofigiannis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. είμαστε δυο,η Σόφη και ο Γιάννης.Οσο για την ξεροκεφαλιά μας,αν οι φόβοι και οι αποριές μας θεωρούνται ξεροκεφαλιά,τότε ειλικρινά σας ζητάμε συγνώμη.Παρ'όλα αυτά σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σας.
  2. Και εμεις βλέπουμε να μην αποφευγουμε την δικαστική οδό,γιατί εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε ούτε κατασκευές ούτε τίποτ'αλλο,αλλά εκείνη αν έχει το οίκημα για 20 χρόνια,με κάποιο τρόπο μονοιμοποιείται,έτσι δεν είναι?Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας.
  3. Καλησπέρα σας.Συγχαρητήρια και απο εμάς...Το προβλημά μας είναι οτι είμαστε ιδιοκτήτες του 1ου ορόφου σε τριόροφη πολυκατοικία και έχουμε και ποσοστό 1/3 του οικοπέδου.Η ιδιοκτήτρια του 2ου εχει χτίσει ενα παράνομο οίκημα σε ένα μέρος απο το ισόγειο και κάνει καταπάτηση και στο υπόλοιπο χώρο φτιάχνοντας ντουλάπες και βάζοντας φυτά.Το ισόγειο στο συμβόλαιο θεωρείται πυλωτή.Τι ενέργειες χρειάζονται ωστε να οριοθετήσουμε το ποσοστό του οικοπέδου που μας ανήκει?Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.