Μετάβαση στο περιεχόμενο

N@t

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

N@t's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το σπίτι ξεκίνησε να χτίζεται το 1965. Μέσα μπήκαν το 1970 και σιγά σιγά έχτισαν και τον δεύτερο όροφο που τελείωσε το 1980. Δε μπορώ να σας πω τώρα με σιγουριά αν φαίνεται στην άδεια το παράθυρο. Θα το ψάξω μέσα στο Σαββατοκύριακο να σας πω.
  2. Καλημέρα σας! Έχω κι εγώ ένα ανάλογο πρόβλημα, μόνο που είμαι από την άλλη μεριά.. Το σπίτι μας χτίστηκε το 1970 (έτσι είπε η γιαγιά..δεν είναι 100% σίγουρο). Οι ιδιοκτήτες της δίπλα μονοκατοικίας έδωσαν το οικόπεδο για αντιπαροχή. Έχουμε ένα παράθυρο από τη μεριά του οικοπέδου τους (είναι και τώρα "κολλημένα" τα σπίτια μας αλλά το δικό μας είναι πιο ψηλό και δεν υπήρχε πρόβλημα μέχρι τώρα). Κάπου διάβασα πιο πάνω ότι μπορεί να ζητήσουν αποζημίωση από εμάς επειδή αυτό το παράθυρο είναι παράνομο; Τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να "προλάβουμε το κακό" και να λήξει το θέμα όσο πιο ανώδυνα γίνεται; Η ανέγερση της οικοδομής δε ξεκίνησε ακόμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.