Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dafys

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Και κάτι ακόμη που δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, το κατάστημα δεν έχει καμία οπτική επαφή με την εκκλησία.
  2. Μου είπε ο μηχανικός ότι το έχουν βάλει σαν δικλείδα ασφαλείας για καταστήματα υγειονομικού ενδειαφέροντος όπως νυχτερινά κέντρα, οίκους ανοχής και άλλα τέτοια που θα δημιουργούσαν πρόβλημα σε σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία κλπ. Για τον παιδότοπο συγκεκριμένα ούτε αυτός ήξερε σίγουρα να μου απαντήσει αν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Οπως και να έχει θα πάω αύριο απο το πολεοδομικό τμήμα του Δήμου να πάρω διάγραμμα κάλυψης της περιοχής, οπότε θέλω να πιστεύω οτι θα έχουν την διάθεση να με ενημερώσουν.
  3. Εχω σήμερα ραντεβού με μηχανικό. Αλλά και αυτός μπορεί να μην είχε παρόμοιο πρόβλημα γιατί δεν ξέρω αν έχει ασχοληθεί ξανά με παιδότοπο. Απευθύνομαι σε εσάς μήπως κάποιος έχει κάποια εμπειρία επι του θέματος και μπορεί να με πληροφορήσει.
  4. Καλησπέρα θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Θέλω να ανοίξω ένα παιδότοπο, έχω βρει το χώρο αλλά έχει κοντά εκκλησία(βρίσκεται στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο). Η είσοδος για το προαύλιό είναι στην ίδια ευθεία από το κατάστημα και είναι πάνω από 50 μέτρα, η εκκλησία σε ευθεία γραμμή είναι πάνω από 60 μέτρα αλλά η γωνία του προαυλίου είναι κάπου στα 37 μέτρα. Ξέρει κάποιος να μου πει πώς ακριβώς μετριούνται οι αποστάσεις; Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχει και πιο κοντά στην εκκλησία από εμένα, ακόμα και ο χώρος που θα εκμεταλλευτώ ήταν κατάστημα Goody's αλλά δεν ξέρω σαν παιδότοπος αν θα υπάρχει πρόβλημα. Την Τρίτη θα υπογράψω το συμβόλαιο για το ενοίκιο του μαγαζιού. Βεβαίωση χρήσης γης έχω πάρει από το δήμο και ο ιδιοκτήτης θα μου φέρει της υπογραφές από την οικοδομή πριν υπογράψω. Ο προβληματισμός μου είναι μην υπογράψω το συμβόλαιο του ενοικίου και αργότερα μου πουν ότι δεν μπορώ να πάρω άδεια λόγο της εκκλησίας. Ξέρει κάποιος κάτι που να μπορεί να με βοηθήσει;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.