Μετάβαση στο περιεχόμενο

GreeceS13

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Contact Methods

  • Website
    http://www.musclebody.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  1. Για την ιστορία και για μελλοντικούς αναγνώστες... Οι άδεις για αποθήκες τροφίμων μη ευαλίωτων και ποτών βγαίνουν από τον Δήμο.. Αν χρειάζονται ψυγεία τότε βγαίνουν από την διεύθηνση ανάπτυξης.. Για την πρώτη περίπτωση παίρνεις την βεβαίωση από την διεύθυνση ανάπτυξης πρώτα.. Και από ότι μου είπαν από την διεύθυνση ανάπτυξης μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα αλλάξουν διάφορα πράγματα γιατί ψηφίζεται νέος νόμος και μου είπε να περιμένω αν θέλω αποθήκη με ψυγεία.
  2. Αν δεν κάνω λάθος ένα κατάστημα εστίασης π.χ. σνακ μπαρ όταν δεν υπερβαίνει τα 50τμ ή τις 50 καρέκλες δεν χρειάζεται αλλαγή άδειας από κατάστημα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ισχύει? Και αν ναι το πατάρι που εγώ θα το έχω τελείως ανεκμετάλλευτο (το πολύ πολύ σαν αποθήκη) προσμετράτε στα συνολικά τετραγωνικά? Και αν ναι υπάρχει τρόπος να δηλώσω ότι δεν το χρησημοποιώ και ότι δεν είναι πια πατάρι αλλά κούφιος χώρος?
  3. Αφού μιλάμε για αποθήκη αυτονόητο ότι μιλάμε για χονδρική.. Το υγειονομικό τις αναφέρει συγκεκριμένα ως Αποθήκες τροφίμων και ποτών χονδρικού εμπορίου. ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Διευθ Ανάπτυξης έχει να κάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με βιοτεχνίες βιομηχανίες εργαστήριο.. ότι δηλαδή έχει να κάνει με μηχανήματα...
  4. 99.9% κάνεις λάθος... Εκτός αν αντί για εσένα κάνει λάθος το υγειονομικό δυτικής περιφέρειας που με έστειλε στο δήμο για να βγάλω άδεια (ενώ στο ανάπτυξης για εργαστήριο) και επίσης αν κάνει λάθος και το γραφείο αδειών του δήμου της περιοχής μου που μου προχωράει την άδεια.. Ευτυχώς που κάνεις λάθος πάντως γιατί στο ανάπτυξης ζητάνε την μάνα μου και τον πατέρα μου για να βγει μια άδεια. Γιαυτό έχει τρελή ανάπτυξη η Ελλάδα… με τέτοια διεύθυνση ανάπτυξης που έχουμε θα πάμε πολυυυυ μπροστά. Αυτό το κράτος είναι γελοίο πραγματικά!!
  5. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά κάπου μπερδεύτηκες.. Διεύθυνση ανάπτυξης θα ήταν αν πήγαινα για βιοτεχνία.. εργοστάσιο.. κτλ Η απλή αποθήκη είναι γραφείο αδειών καταστημάτων του εκάστοτε δήμου. Οπότε και το 3 και το 4 δεν υπάρχουν. Τώρα για το 1 δεν μου είπαν κάτι στο γραφείο αδειών της περιοχής μου και με έκανες να έχω έξτρα σκοτούρα!!
  6. Γεια σας, Στο γραφείο αδειών ενός δήμου δυτικής Αττικής ζήτησα να μου δώσουν τα δικαιολογητικά για να βγάλω άδεια για αποθήκη τροφίμων χονδρικού εμπορίου. Τους ρώτησα αν θέλει άδεια ως κατάστημα ή ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μου λένε είτε κατάστημα είτε αποθήκη…. Τους λέω μα πως αφού το υγειονομικό λέει στην εγκύκλιο ότι θέλει άδεια κυρίας χρήσης ο χώρος και η αποθήκη δεν είναι κύρια χρήση… Μετά μου λέει «Τι να σου πω.. δεν είμαι σίγουρη.. »! Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που να είναι 100% σίγουρος αν χρειάζεται άδεια απλώς ως κατάστημα ή άδεια ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος;;; Γιατί ότι θέλει άδεια ως κατάστημα μάλλον είναι δεδομένο. Και ο λόγος που τα ρωτάω όλα αυτά είναι για να βεβαιωθώ τι χρειάζεται πριν νοικιάσω έναν χώρο για να μην πληρώσω αλλαγή χρήσης. Ευχαριστώ για την βοήθεια Κανείς που να ξέρει να με βοηθήσει ρε παιδιά;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.