Μετάβαση στο περιεχόμενο

30f

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

30f's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω υπόψην τον οδηγό σπουδών καθώς και τα μαθήματα. Όντως χρειάζονται μόνο βασικές γνώσεις τοσο στη θερμοδυναμική όσο και στη μηχανική των ρευστών (το συζυτήσαμε και στην συνέντευξη) και για αυτό το λόγο πιστεύω οτι ενα βιβλίο το οποίο καλύπτει όλη την ύλη του εκάστοτε επιστημονικού πεδίου περιεκτικά, έχει κάποια στοιχειώδη και όχι λεπτομερή ανάλυση των εννοιών και μερικά παραδείγματα θα με βοηθήσει. Το ''Θερμοδυναμική για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ'' που ξεκίνησα να διαβάζω, αν και δεν εχω μέτρο σύγκρισης φαίνεται κατάλληλο για εμένα που είμαι στην αρχή. Για ρευστομηχανική αν μπορειτε να προτείνετε καποιο απλό και κατανοητό θα με βοηθούσατε πολύ. thanz σε ευχαριστώ, καλή χρονια σε όλους.
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Joan και Krazilec, χθές που έψαξα σε μεγάλο και γνωστό βιβλιοπωλείο βρήκα μόνο τον Β τόμο του βιβλίου (μεταφρασμένο) τον οποίο δεν νομίζω οτι χρειάζομαι και προτίμησα να πάρω αυτό: http://www.perizitito.gr/product.php?productid=48764&page=2. Για την ρευστομηχανική δεν έβγαλα άκρη, ειχε πάρα πολλά βιβλία.. Krazilec Το πρόγραμμα ειναι το MSc in Energy στο Τει Πειραιά.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να κάνω ενα μεταπτυχιακό στην ενέργεια και χρειάζομαι βιβλία: 1.θερμοδυναμικής και 2.ρευστομηχανικής ώστε να δω αν μπορώ να παρακολουθήσω. Απο την κουβέντα που έκανα με τους υπεύθυνους του προγράμματος χρειάζονται βασικές γνώσεις των 2 παραπάνω. Επίσης ψάχνω για ελληνοαγγλικό - αγγλοελληνικό λεξικό μηχανολογίας. Γνωρίζει κανείς να προτείνει κάποιο; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.