Μετάβαση στο περιεχόμενο

gkioulbakses

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. γιατί έχει πολύ χημεία και για οικολογικούς λόγους από την άλλη ο πετροβάμβακας οικολογικά ναι είναι χειρότερος από ηρακλίτη, αλλά καλύτερος στα τεχνικά (απ' όσο το χω ψάξει-μπορεί να κάνω και λάθος) μάλλον πάω για ρολό 5άρι με 50 πυκνότητα - για Αθήνα καλά δεν είναι ? αν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήταν καλό να έχω υπόψην μου, παρακαλώ ας αναφερθεί
  2. επίσης ρολό η πλάκα ? σκέφτομαι ότι το ρολό είναι καλύτερο γιατί δεν έχει ενώσεις και είναι ενιαίο - είναι σωστό ?
  3. για θερμομόνωση σε κεραμοσκεπή στην Αθήνα με πλάκα, τί πετροβάμβακα προτείνετε ? βρήκα ένα προμηθευτή που έχει αναφερθεί και εδώ.. ρολό στην πλάκα καλύτερα ? μου φαίνεται λογικό - υπάρχει κάποια άλλη σκέψη ?
  4. Σε μια ήδη υπάρχουσα κατοικία θα γίνει αλλαγή της κεραμοσκεπής. Θα μπει ασφαλτική διαπνέουσα μεμβράνη και θερμομόνωση. Ψάχνοντας λίγο βρήκα κάποια θέματα: Αν πάμε με το επιθυμητό (και καλύτερο?) σενάριο της ψυχρής στέγης (θερμομόνωση τοποθετείται επί της πλάκας) και μιας και δεν είναι αεριζόμενη, υπάρχει κάτι που πρέπει να λάβω υπόψη όσο αφορά την επιλογή της μεμβράνης ? (κάτι διάβασα στο macon, αλλά δεν αναφέρει τί χαρακτηριστικά πρέπει να έχει) Θερμομόνωση: στην αρχή πήγαινα για κλασσική λύση dow 5αρι, αλλά τελικά μετά από επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους είμαι ανάμεσα σε ηρακλίτη/ξυλόμαλλο 7,5άρι και πετροβάμβακα 5άρι. Υπάρχει κάποιος λόγος για να προτιμηθεί το ένα ή το άλλο για τεχνικούς λόγους ? (περιβαλλοντολογικά το ξυλόμαλλο είναι προτιμότερο απ' όσο ξέρω και διάβασα και εδώ και σίγουρα μετράει και αυτό) Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσεχθεί κατά την τοποθέτηση από τον μάστορα σε κάθε περίπτωση ? το πέτσωμα στην ψυχρή ενδέχεται να έχει θέμα αν δεν είναι αεριζόμενη ?? χαιρετώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.