Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mr_X

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mr_X's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύλλογο εννοώ την ΕΕΤΕΜ, όχι το ΤΕΕ. Δε νομίζω να συγκρίνονται αυτά τα 2. Μιας και δεν έχω σκοπό να ανοίξω δικιά μου δουλειά ή να εργαστώ σαν μηχανικός (ευχαριστώ, άλλο άγχος δε χρειάζομαι..) λέω να μη γραφτώ. Αλήθεια και από περιέργεια, πόσο είναι η συνδρομή στην ΕΕΤΕΜ;
  2. Επειδή φέτος θα τελειώσω λογικά με το ΤΕΙ θα ήθελα να ρωτήσω κάποια βασικά πράγματα. Είναι απαραίτητο κάποιος να γραφτεί στην ΕΕΤΕΜ; Αν δεν γραφτεί περιορίζεται κάπου ή με κάποιον τρόπο; Ρωτώ γιατί από αυτά που διαβάζω στο site τους, δε βλέπω να έχει κάποια υπόσταση όπως το ΤΕΕ. Κάτι σαν σύλλογος να το πω...
  3. Εδώ προσπαθώ να βρω πρακτική άκσηση στο χώρο των αυτοκινήτων και δεν πέρνουν, που ουσιαστικά θα είναι 6μηνο και 300 ευρώ χασούρα γι αυτούς χωρίς ΙΚΑ κτλ. Τι ψάχνουμε τώρα...!!! Ίσως "φταίω" κι εγώ που ψάχνομαι μόνο σε αυτό το χώρο, αλλά γι΄αυτόν μπήκα στο τει και για τίποτε άλλο (εργοτάξια, μελέτες και τα ρέστα).
  4. Δεν πιάνεται κι εύκολα ο Βλάχος. Στον κόσμο του.
  5. Δεν καταλαβαίνω.. Γιατί θα πρέπει να πληρώσεις για τα σεμινάρια; Στο ΦΕΚ γράφει ότι γίνονται από πολλούς δημόσιους φορείς όπως ΑΕΙ, το ίδιο το υπουργείο κλπ.
  6. ββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ
  7. ββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ
  8. ββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ
  9. ββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ
  10. ββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ
  11. ββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.