Μετάβαση στο περιεχόμενο

fouska

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by fouska

  1. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΤΟΤΕΕ έχω θεωρήσει 0.5 συντελεστή για τους θερινούς μήνες γιατί έτσι και αλλιώς οι υπόλοιποι είναι 0 λόγω της χρήσης του κτιρίου. Είναι λογική 7πλάσια κατανάλωση? Σε άλλες μελέτες ποτέ δεν μου προέκυψε τέτοιο θέμα...
  2. Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Κάνω την ενεργειακή μελέτη μιας οικοδομής με καταστήματα και κατοικίες. Οι κατοικίες βρίσκονται στον τρίτο και τελευταιο όροφο του κτιρίου. Στο xml αρχείο που δημιούργησα για την μελέτη των κατοικιών έβαλα όλα τα στοιχεία κανονικά και επειδή δεν υπάρχει μελέτη για την ψύξη θεωρώ ότι ψύχεται όπως το κτίριο αναφοράς. Στα αποτελέσματα όμως το κτίριο δεν βγαίνει Β γιατί εμφανίζει 7πλάσιες καταναλώσεις για την ψύξη. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατι μπορεί να γίνεται αυτό, δεδομένου ότι όλες οι υπόλοιπες καταναλώσεις είναι χαμηλότερες από το κτίριο αναφορας και τα δεδομένα που έχω εισάγει για την ψύξη είναι αυτά του κτιρίου αναφοράς? Υποθέτω ότι αν το πρόβλημα ήταν στο κέλυφος θα φαινόταν και στις καταναλώσεις για θέρμανση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.