Μετάβαση στο περιεχόμενο

GNSS

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

GNSS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για VRS μιλάμε; Νομίζω ότι και οι ιδιωτικές προσφέρουν...καναδυο τουλάχιστον... Σχετικα με τιν παραπανω άποψη...Ναι σωστά! όπως αναφέρεται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δικτυακά προίόντα για εφαρμογές RTK παρέχουν μόνο τα δίκτυα μόνιμων σταθμών HEPOS και METRICA.... Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα δούμε και άλλους να ακολουθούν... προς το καλό όλων μας!! Μετρώντας όλους σχεδόν τους μόνιμους σταθμούς και μόνο από τις ιδιωτικές εταιρείες (σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα σχετικά site τους) ξεπερνάμε τους 250!! Οσους έχεi αυτή τη στιγμή το δίκτυο EUREF σε όλη την Ευρώπη. Τα σχόλια δικά σας !!
  2. ......Λυπάμαι που μέσα στην προσπάθεια αναζήτησης-κουβέντας-σχολιασμού διατύπονται απόψεις από Μηχανικούς που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στον Επαγγελματικό στίβο αγνοοώντας επιστημονική εργασία και εμπειρία ετών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που έχει η συγκεκριμένη ερευνητική ομάδα, διατυπώνοντας μάλιστα και λάθος απόψεις !!! Πρώτα Διαβάζουμε και μετά Απαντάμε....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.