Μετάβαση στο περιεχόμενο

GNSS

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από GNSS

  1. Για VRS μιλάμε; Νομίζω ότι και οι ιδιωτικές προσφέρουν...καναδυο τουλάχιστον...

     

    Σχετικα με τιν παραπανω άποψη...Ναι σωστά! όπως αναφέρεται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δικτυακά προίόντα για εφαρμογές RTK

    παρέχουν μόνο τα δίκτυα μόνιμων σταθμών HEPOS και METRICA....

    Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα δούμε και άλλους να ακολουθούν... προς το καλό όλων μας!!

     

    Μετρώντας όλους σχεδόν τους μόνιμους σταθμούς και μόνο από τις ιδιωτικές εταιρείες (σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα σχετικά site τους) ξεπερνάμε τους 250!! Οσους έχεi αυτή τη στιγμή το δίκτυο EUREF σε όλη την Ευρώπη. Τα σχόλια δικά σας !!

  2. Φίλε μου έχω γράψει απολύτως προσεκτικά λέξη προς λέξη ό,τι έχω γράψει μέχρι στιγμής. Το αν εκτίθεμαι ή όχι, πλέον μπορούν να το αντιληφθούν μόνο όσοι έχουν κριτική ικανότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

     

    Είπα ότι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αξιόπιστο δίκτυο για την επιλογή rtk είναι το hepos. Αυτό διότι διορθώνει τα real time δεδομένα βάσει τριγωνισμού (3 σταθμοί) ενώ ΟΛΑ τα ιδιωτικά σου δίνουν δεδομένα ΜΟΝΟ από ΜΙΑ βάση.

     

    Δεν πα να λες λοιπόν Ο,ΤΙ γουστάρεις για την ερευνητική ομάδα του ΑΠΘ, δεν πα να λέει κ η ερευνητική ομάδα του ΑΠΘ Ο,ΤΙ της γουστάρει, το δεδομένο είναι ότι από τη στιγμή που ΔΕΝ επιλέγει κάποιος το hepos, αν βρεθεί σε μεγάλες αποστάσεις από τη βάση του ιδιωτικού δικτύου της επιλογής του, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΪΜΟΥ.

     

    Επομένως, μπορείς να με τρολάρεις όσο επιθυμεί η ψυχή σου, η πραγματικότητα είναι ότι μου φτιάχνεις τη μέρα με τα αστεία επιχειρήματά σου. Εσύ προσπαθείς να ισχυριστείς ότι με 50 ευρώ μπορείς να αγοράσεις mercedes επειδή στο λέει κ η ομάδα του ΑΠΘ, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι θα πάρεις ένα zastava κ θα πιστεύεις ότι οδηγάς mercedes. Εγώ τουλάχιστον έχω τη συνείδηση να ξέρω ότι αγόρασα zastava.

     

    ......Λυπάμαι που μέσα στην προσπάθεια αναζήτησης-κουβέντας-σχολιασμού διατύπονται απόψεις από Μηχανικούς που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στον Επαγγελματικό στίβο αγνοοώντας επιστημονική εργασία και εμπειρία ετών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που έχει η συγκεκριμένη ερευνητική ομάδα, διατυπώνοντας μάλιστα και λάθος απόψεις !!! Πρώτα Διαβάζουμε και μετά Απαντάμε....

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.